Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

Στελέχη του ΕΟΔΥ σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Βέροια και Δράμα

Την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, τη Βέροια και τη Δράμα θα επισκεφτούν σήμερα, 1 Δεκεμβρίου, οι επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού

Στόχος της επίσκεψης ο συντονισμός των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας.


Την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, τη Βέροια και τη Δράμα θα επισκεφτούν σήμερα, 1 Δεκεμβρίου, οι επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη υπηρεσιών με κομβικό ρόλο στον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού, με σκοπό την υποστήριξη των τοπικών Αρχών και τη βελτίωση του συντονισμού όλων των συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών. 


Στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο Διοικητής της ΕΑΔ, Άγγελος Μπίνης, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο επικεφαλής της Π.Υ Θεσσαλονίκης της ΕΑΔ, Αλέξανδρος Κελεσίδης και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ, Δημήτρης Πύρρος.


Οι αξιωματούχοι θα πραγματοποιήσουν μια σειρά συσκέψεων με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη, το δήμαρχο Έδεσσας, Δημήτριο Γιάννου, το δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο και το δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.


Στις συναντήσεις θα συμμετέχουν επίσης Πρόεδροι τοπικών Επιμελητηρίων και επαγγελματικών συλλόγων, αιρετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι Προϊστάμενοι των ελεγκτικών μηχανισμών των δημοτικών και περιφερειακών Αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365