Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο οικογένειας Κώστα Εμμανουηλίδη

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πάλεψαν μαζί μας σ´αυτόν τον δύσκολο και άνισο αγώνα που κάναμε για την όσο δυνατόν άμεση και καλύτερη αντιμετώπιση για την κατάσταση του ανθρώπου μας. 


Δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά διότι είστε τόσοι πολλοί και φοβόμαστε μην ξεχαστεί κάποιος. 


Ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν αγώνα ρισκάροντας την ίδια τους την ζωή. 


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με την παρουσία τους, τα λόγια τους και την συμπαράσταση τους στο βαρύτατο και αναπάντεχο πένθος μας για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδερφού και παππού. 


Ο πολυαγαπημένος μας άφησε πίσω του παρακαταθήκη σε εμάς την αγάπη του για την ζωή, την οικογένεια, την εργατικότητα και την μόνιμη διάθεση για προφορά. 


Θα θυμόμαστε πάντοτε την μεγαλοσύνη της καρδιάς του, το χαμόγελο του, την γενναιοδωρία της ψυχής του. 


Δυστυχώς, κάναμε τα πάντα αλλά δεν τα κατάφερε. 


Να είστε όλοι καλά. 


Η σύζυγος: Ειρήνη Μιχαηλίδου - Εμμανουηλίδου 


Ο αδερφός: Παντελής Εμμανουηλίδης 


Τα τέκνα: Γεώργιος Εμμανουηλίδης, Κορνηλία Εμμανουηλίδου

2 σχόλια:

  1. Κάντε κάτι Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον ιό πολλά κρούσματα και δυστυχώς μεγάλος αριθμός θανάτων πρέπει κάτι να γίνει σε σύγχυση ο κόσμος ανεξέλεγκτα γινεται διασπορά ας τους βοηθήσουμε αγροτικός κόσμος τεστ από χωριό σε χωριό πολύ δύσκολη κατάσταση τραγικά νούμερα βοήθεια βοήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλυπητήρια,κυρία Ρενα καλό παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365