Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

Διαγωνισμός για το «Ξενία Έδεσσας»

Δελτίο Τύπου

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ ΑΕ ο διαγωνισμός για το «Ξενία Έδεσσας». 


Με την απόφαση καθορίστηκαν και οι όροι του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια μίσθωση (30+20 έτη) του «Ξενία Έδεσσας», δυναμικότητας 40 δωματίων (συνολική επιφάνεια 4.135 τ.μ. σε οικόπεδο 7.900 τ.μ.). Ο μελλοντικός επενδυτής θα αναλάβει την πλήρη ανακατασκευή και τη λειτουργία του ακινήτου, ενώ θα έχει τη δυνατότητα χρήσης του υπόλοιπου συντελεστή δόμησης (150 έως 200 πρόσθετα δωμάτια).


Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτήριο για την πόλη της Έδεσσας στη θέση πάρκο «Παράδεισος», που κατασκευάστηκε από τον ΕΟΤ τη δεκαετία του1960 και έχει μοναδική θέα στον κάμπο της Πέλλας, καθώς το μάτι του επισκέπτη φθάνει μέχρι το Πάικο, τα βουνά του Κιλκίς, τον Χορτιάτη, τον Όλυμπο και το Βέρμιο.


Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά: 

«Σε μια περίοδο που η περιοχή της Πέλλας δοκιμάζεται από τις επιπτώσεις του Covid-19, η ΕΤΑΔ ΑΕ συνεχίζοντας το πρόγραμμα αξιοποίησης των Ξενία, συμβάλει στην προετοιμασία για την επόμενη ημέρα ώστε να υπάρξει συνεισφορά στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση του διαγωνισμού, συμμετείχε και ο Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή στη διαδικασία και την υποστήριξή του.


Απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες και δράσεις σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε η επόμενη ημέρα του Covid-19 να βρει την τοπική οικονομία κατά το δυνατόν έτοιμη να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργούνται».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365