Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Πότε θα πέσουν τα κρούσματα μόνιμα κάτω από τα χίλια - Υπάρχει πιθανότητα να ανοίξει η εστίαση;

Όλα όσα είπε ο καθηγητής Δερμιτζάκης

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, και δήλωσε ότι υπάρχει μεν βελτίωση αλλά είναι πιο μικρή από αυτή που περιμένανε.


Σύμφωνα με την εκτίμηση του μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε μείωση κρουσμάτων, και μάλιστα δήλωσε ότι τα νούμερα θα πέσουν κάτω από χίλια.


Αν συμβεί αυτό τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανοίξει ακόμα και η εστίαση, καθώς σύμφωνα με τον καθηγητή αυτό θα βοηθήσει στο να μην συνωστίζεται ο κόσμος στα εμπορικά καταστήματα.

 

«Υπό αυτό το πλαίσιο μπορούμε να ανοίξουμε, ότι μπορούμε να ανοίξουμε, όχι όλα μαζί. Εμπόριο, εστίαση, ο κόσμος θα διοχετευθεί εκεί μειώνοντας τον συνωστισμό»  είπε και επεσήμανε σε κάθε περίπτωση πως «Είναι επικίνδυνο το άνοιγμα ενέχει ένα ρίσκο. Μέχρι την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα μπούμε σε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων.»


Αξίζει να σημειωθεί πως ο κος Δερμιτζάκης ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως υφίσταται ζήτημα όταν έχεις κάνει το εμβόλιο της γρίπης, ώστε να μην κάνεις εξαιτίας αυτού και το εμβόλιο για κορονοϊό. Μάλιστα τόνισε πως σκοπεύει να το κάνει και ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365