Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 10/12 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προσέξτε την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή! Θα παλεύετε να βάλετε προτεραιότητες, καθώς η Σελήνη και ο αυστηρός Κρόνος συγκρούονται στους οίκους σας των σχέσεων και της καριέρας.
Όταν οι εργασιακές απαιτήσεις μειώνουν χρόνο από τους δικούς σας ανθρώπους, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε καμία πλευρά. Χρειάζεστε δίκαιη διανομή του χρόνου σας για να μην έχετε συγκρούσεις, φροντίζοντας να βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος με τους υπόλοιπους! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, προσπαθήστε να συγκρατήσετε την ορμή σας! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον συντηρητικό Κρόνο, κεντρίζει τους τομείς σας του συστήματος και της γενικότερης εικόνας των πραγμάτων:
Πρέπει να διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο, τόσο όσο αφορά τη ζωή σας όσο και για την κατεύθυνση που θέλετε να της δώσετε. Αξιοποιήστε το κλίμα για να στήσετε ένα στρατηγικό και αποδοτικό σχέδιο.
Απελευθερωθείτε από παλιές πρακτικές και ανθυγιεινές συνήθειες – και αρχίστε να αφήνετε χρόνο στην καθημερινότητα για περισσότερο αυθορμητισμό! 

ζώδια σήμερα 10/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η Σελήνη στον 5ο Οίκο σας του πάθους κάνει την καρδιά σας σαρωτική! Αλλά δεν πρέπει να καταλάβουν όλοι την αναστάτωσή σας… Είναι καλό να δείξετε ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον σας, χωρίς να φτάσετε σε ακρότητες: Ο παραδοσιακός Κρόνο από τον προσωπικό 8ο Οίκο σας, δείχνει ότι θα κερδίσετε περισσότερα όσο θεωρήστε δύσκολος στόχος! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, θέλετε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που ταιριάζουν οι σκέψεις και οι απόψεις σας… Αλλά προσέξετε πόσο στηρίζεστε σε αυτούς συναισθηματικά! Μήπως εκείνοι σας έχουν συνεχώς περισσότερο ανάγκη, είτε δεν ανταποκρίνονται όσο θα θέλατε; Αυτή την εσωτερική μάχη θα βιώσετε, εξαιτίας του τετραγώνου της ευαίσθητης Σελήνης με τον άτεγκτο Κρόνο. Ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τη φιλοσοφία σας, να αναζητήσετε πιο αποδοτικούς δεσμούς! 

ζώδια σήμερα 10/12 Λέων

Να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη στην επικοινωνιακή σας ζώνη παράσχει ευφράδεια – αλλά την προκαλεί ο Κρόνος από τον αναλυτικό 6ο Οίκο σας. Πρέπει να αρκείστε στα γεγονότα και να μετράτε την κάθε λέξη σας. Αποφύγετε κάθε είδους κουτσομπολιό, μένοντας εστιασμένοι στα καθήκοντά σας. Να ξέρετε ότι με σταθερά και διαδοχικά βήματα, μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε αυτή την πρόκληση! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Χρειάζεστε νέα οπτική στα οικονομικά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο, μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες δαπάνες. Φροντίστε να κάνετε ρεαλιστικό έλεγχο σε κάθε χειρισμό σας, προκειμένου να εντοπίζετε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση ή οργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε, για να μπείτε ξανά σε ορθή πορεία. Όσο μαθαίνετε, προοδεύετε!

ζώδια σήμερα 10/12 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, το μυαλό σας είναι σύμμαχος ή υπονομευτής των προσπαθειών σας; Η Σελήνη στο ζώδιό σας θέλει να είστε αυθόρμητοι και να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας. Αλλά μια σύγκρουσή της με τον δομικό Κρόνο, μπορεί να διχάσει τα σχέδιά σας. Ωστόσο, μπορείτε να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας αν αποφασίσετε να αλλάξετε οπτική: Αντί να σπαταλάτε χρόνο για να βοηθάτε τους άλλους, αρχίστε να λέτε και κάποια «όχι»… Μιλήστε από καρδιάς και θα γίνετε κατανοητοί, ακόμα κι αν τους πάρει λίγη ώρα για να συνειδητοποιήσουν την άρνηση! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προτιμάτε να ονειροπολείτε παρά να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις! Η Σελήνη στον ομιχλώδη 12ο Οίκο σας συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο, γι’ αυτό θα είστε πιο ενδοσκοπικοί και ευαίσθητοι – αλλά και πιο κυκλοθυμικοί. Αν πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες υποχρεώσεις, απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό. Η οργάνωση της σκέψης και των συναισθημάτων σας, είναι η καλύτερη επιλογή για την αυτοσυντήρησή σας τώρα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Προσέξτε τη γενναιόδωρη φύση σας, αγαπητοί Τοξότες! Κατ’ ακρίβεια, πρέπει να θέσετε όρια για να μην εξαντλήσετε τα αποθέματά σας – υλικά και σωματικά. Σκεφτείτε ρεαλιστικά αν μια ειδική δαπάνη, θα αποτελέσει απλά μια υποχρέωση ή επένδυση για να προσεγγίσετε άτομα με επιρροή. Το να ανήκετε σε κάποιες ομάδες μπορεί να κοστίζει κάπως – αλλά μεταφράζεται ως προνόμιο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μειώστε την ορμή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Κρόνο που σας κυβερνά, ενεργοποιεί τις φιλοδοξίες σας. Την παραγωγική ενέργεια που σας κατακλύζει, πρέπει να τη συνοδεύσετε με την συνετή αξιολόγηση κάθε επόμενης κίνησης. Φυσικά προτιμάτε να είστε συνεπείς στις προθεσμίες σας, όμως δεν πρέπει να γίνετε πιεστικοί προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Έχετε τα προσόντα να αντεπεξέλθετε, αξιοποιώντας την καλή διάθεση και τις συνέργειές σας!/12 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη της έκφρασης, συγκρούεται με τον Κρόνο στις διαισθητικές πτυχές σας. Όσα κι αν υπόσχονται ή δηλώνουν οι άλλοι, μπορούν πραγματικά να τα υλοποιήσουν; Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε επί του παρόντος, για να μην «φορτωθείτε» ενεργειακά βαμπίρ που θα βλάψουν την πορεία σας. Μειώστε τον ενθουσιασμό σας και ερευνήστε κάθε άτομο, πριν συνεργαστείτε μαζί του! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Καταπιέζετε τα συναισθήματά σας για χάρη των άλλων, αγαπητοί Ιχθύες; Μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε, όπως τονίζει μια σύγκρουση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο! Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην ανάγκη σας για έκφραση και την υπερβολική ευγένεια… Μόνο έτσι δεν θα χάσετε τη ρεαλιστική εικόνα της κάθε κατάστασης. Μιλήστε με ειλικρίνεια και χωρίς να αφήσετε περιθώρια για υπεκφυγές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365