Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Σε Πέλλα και Ημαθία σήμερα ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα και τη Βέροια

Ο πρωθυπουργός είχε αποφασίσει εξαρχής να μην μείνει κλεισμένος στο γραφείο του στο Μαξίμου, ακόμη και σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, όμως για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου ένα μήνα επιλέγει συμβολικά να μεταβεί στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα από τον κορονοϊό.


Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα και τη Βέροια και συγκεκριμένα νοσοκομεία στις πόλεις αυτές και ειδικά στα Γιαννιτσά το χώρο που προορίζεται για εμβολιαστικό κέντρο (σ.σ.: το Κέντρο Υγείας της πόλης). Αυτή είναι, άλλωστε, η διαφορά σε σχέση με την επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε συνομιλήσει με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό σε νοσοκομεία της πόλης, καθώς στην εξίσωση έχει μπει πλέον και η παράμετρος του εμβολιασμού, στην οποία η κυβέρνηση δίνει μεγάλη σημασία και εκφράζει βάσιμα την προσδοκία ότι αποτελεί την αρχή του τέλους της περιπέτειας της πανδημίας. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί, εξάλλου, και το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365