Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο

Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, για την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι μας, στον δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε ως Υγειονομική Μονάδα για απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και αγώνα που δίνουμε καθημερινά για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.


Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η ηθική και υλική προσφορά αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν. 


Με την εξόχως ευγενική συνεισφορά σας, να συνδράμετε στον αέναο αγώνα μας, που αγόγγυστα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία προσφέρουμε καθημερινά στους συνανθρώπους, που μας έχουν ανάγκη, στηρίζετε και αναγνωρίζετε το έργο μας. 


Πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις τους υπήρξαν πολλοί, απλοί πολίτες, επιχειρηματίες και φυσικά θεσμικοί φορείς του τόπου μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απευθύνουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη μας στους:


Δήμαρχο Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστο,

Γούλας  ΄΄ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ΄΄,

Τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμωπίας,

Το κατάστημα Υαλικών ΄΄ΓΙΑΝΝΑ΄΄ της Δούκα Ιωάννας,

Τον Μορφωτικό Σύλλογο ΄΄Αλησμόνητες Πατρίδες΄΄,

Τον κ. Αραμπατζή Φώτη, 

Τον κ. Πισανίδη Χρήστο,

Τους κατοίκους της Τ.Κ. Τσάκων,

Τον κ. Πέτρο Ζέρζη, κατάστημα Ηλεκτρονικών Ειδών και Φωτοαντιγραφικά,

Όλους τους Ανώνυμους Συμπαραστάτες του Έργου μας.


Η συνεισφορά σας προς τους εργαζόμενους του Κ. Υ. Αριδαίας και κατ΄ επέκταση στους πολίτες της Αλμωπίας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.


Οι εργαζόμενοι του Κ. Υ. Αριδαίας ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους συμπολίτες μας:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! & ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ  ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ!!!       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365