Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος για ΑμεΑ: «Μας δίνουν αγάπη και περιμένουν αγάπη»

Μήνυμα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα Άτομα με Ειδικές Ικανότητες. Όσοι ζήσαμε στις οικογένειές μας με αυτά τα άτομα, μπορούμε ουσιαστικά να κατανοήσουμε σε βάθος και ουσία τον τρόπο λειτουργίας και σκέψης τους, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα τους.


Ως κοινωνία οφείλουμε πολλά στους συνανθρώπους μας αυτούς, που αυτονόητα πράγματα δεν τα έχουν και παραβιάζουμε καθημερινά τα δικαιώματά τους.


Πολλά χρόνια πριν εργάστηκαν πολλοί συμπολίτες μας με ευαισθησία αλλά και μέλη οικογενειών, που είχαν στο σπίτι τους το πρόβλημα, με στόχο την ανάδειξη και τη δημιουργία των κατάλληλων δομών, όπως την "Ηλιαχτίδα". Πολύτιμη η συμβολή του Κ. Παντζαρτζίδη και της Γ. Φουρνατζή αλλά και πολλών άλλων, όπως του Δ. Πούλου, του Χ. Παρασίδη, του Γ. Τραπεζανίδη και της Χ. Χατζηανδρέου.


Σήμερα έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα, όπως η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την δημιουργία του Κέντρου Διημέρευσης, αλλά χρειάζονται ακόμα περισσότερα.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας δίνουν Αγάπη και περιμένουν Αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365