Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Δ. Μπίνος: Ας αφήσει ο Δήμαρχος τον εγωισμό του και να συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις

Πρέπει να καταλάβει ο κ. Μπάτσης πως με βάση τον εκλογικό νόμο οι παρατάξεις είναι ισοδύναμες

Αρχικά ο κ. Μπίνος με αφορμή μία τοποθέτηση του κ. Προκοπίδη η οποία έλεγε πως κάποιες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν εφαρμόζονται, ανέφερε πως Δήμαρχος είναι αυτός που εγγυάται την εφαρμογή των αποφάσεων του Δ.Σ.


Στο θέμα των Λουτρών τόνισε, "είχα κατηγορηθεί ότι ήμουν ο πρόεδρος των διμήνων, αλλά όσα δίμηνα και να μου φέρει ο κ. Μπάτσης θα συμφωνώ, για να με περάσει σε αριθμό στο τέλος", είπε χαριτολογώντας.


Συνέχισε λέγοντας πως όταν φύγαμε από τα Λουτρά είχαμε πληρώσει και τον τελευταίο μήνα μας, ενώ τώρα οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι. Οι άνθρωποι δουλεύουν και προσφέρουν και οφείλουμε να τους πληρώνουμε. 


Αφήσαμε τα Λουτρά με αποθέματα, εργαστήκαμε ουσιαστικά και αναγνωρίζω πως ο κ. Βέσκος βοήθησε πολύ στην λειτουργεία της επιχείρησης, ήταν καλώς συνεργάτης.


Πρέπει να καταλάβει ο κ Μπάτσης πως με βάση τον εκλογικό νόμο οι παρατάξεις είναι ισοδύναμες. Οπότε ας αφήσει τον εγωισμό του και ας συνεργαστεί με όλους. Αν συνεχίσει με την ίδια πολιτική θα χάσει και ο ίδιος και ο τόπος.

3 σχόλια:

  1. Τέτοια μανία πια με την καρέκλα αυτός ο άνθρωπος... Άμα ήθελαν άλλες συνεργασίες θα έβγαζαν εσένα δήμαρχο, εσύ ούτε δεύτερη Κυριακή δεν πέρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δωστε κατι ρε παιδια να μεινουμε στην επικαιροτητα τοσες φωτο βγαω καθε μερα
    ειλικρινα ρε πρωην ...αν αφιερωνες ένα δεκατο του χρονου που αφιερωνεις σε φωτογραφιες και fb στο να βελιωσεις τις γνωσεις και προτασεις σου θα σου εκανε καλο
    αλλα ενταξει παταμε στη δυναμη της εικονας αλλωστε πιο ευκολο ειναι να χαιδευεις το κινητο παρα να βρισκεις λυσεις στα προβληματα του κοσμου (αυτό ισχύει και για άλλους φυσικά απο αλλες παραταξεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365