Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Έδεσσας: Δωρεά συσκευών παροχής υψηλής ροής οξυγόνου στο Νοσοκομείο της πόλης (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Έδεσσας, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε την δωρεά τριών συσκευών παροχής υψηλής ροής οξυγόνου στο Νοσοκομείο Έδεσσας. Οι συσκευές αυτές βοηθούν ιδιαίτερα τους ασθενείς με κορωνοϊό και η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου.


Η παράδοση των συσκευών έγινε από όλους τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας κ. Φίλιππο Γκιούρο, που εκπροσωπεί το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις. Οι Δημήτρης Γιάννου, Γιάννης Τσεπκεντζής, Αντώνης Ρυσάφης και Χαράλαμπος Τσιτσάγκας παρέστησαν όλοι στην παράδοση του εξοπλισμού, σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, καθώς απέναντι στην πανδημία είμαστε όλοι μαζί. Σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ο Δήμος Έδεσσας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Νοσοκομείου και των εργαζομένων, που αυτή την στιγμή δίνουν υπεράνθρωπη μάχη για να σώσουν ζωές! 


Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Δόντσος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και τόνισε ότι η μάχη είναι στο αποκορύφωμά της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που δίνουν καθημερινά τον αγώνα με την πανδημία με κίνδυνο της ζωής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365