Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας σε βαλίτσα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ασφυκτικός

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση. Πιθανόν να είναι ασφυκτικός ο θάνατος της γυναίκας.


Το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. Πρόκειται για μία γυναίκα κινεζικής καταγωγής, γεννημένη το 1982, που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Ομόνοιας, στα μέσα του Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της.  Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχε χορηγηθεί βίαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365