Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Σάλος με καταγγελίες για «στημένη» κλήρωση του MEGA

Τι απάντησε το κανάλι

Σάλος έχει προκληθεί με μια κλήρωση που διενεργήθηκε σε διαγωνισμό της χριστουγεννιάτικης εκπομπής του Mega με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, στον οποίο το δώρο ήταν ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο, ύστερα από φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πολλοί υποστήριξαν ότι ο διαγωνισμός ήταν στημένος με αποτέλεσμα το κανάλι να αναγκαστεί να απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον νικητή. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ο νικητής είναι εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων με αποτέλεσμα πολλοί να υποστηρίζουν ότι το γεγονός δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Πολλά ήταν και τα σχόλια που έγιναν στη σχετική ανάρτηση της αναγκάζοντας την τραγουδίστρια να τα διαγράψει.


Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από το MEGA στην οποία αναφέρεται:


«Η διαδικασία της συμμετοχής στον διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Χριστουγεννιάτικου Εορταστικού Προγράμματος με τον τίτλο "Χριστούγεννα με την Νατάσα στο Mega" και η σχετική κλήρωση της 28.12.20 για την ανάδειξη του νικητή έγιναν παρουσία της συμβολαιογράφου Πειραιά Κας Ζωής Βενίτη σύμφωνα με τους σχετικούς δημοσιοποιημένους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού και με απόλυτη διαφάνεια.


Αναφορικά με τον κ.Τάσο Φουντή η εταιρεία στην οποία εργάζεται δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον όμιλο Συγγελίδη που έδωσε το συγκεκριμένο έπαθλο για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Η συμβολαιογράφος κα. Ζωή Βενίτη είναι στη διάθεσή σας και μπορείτε να αποταθείτε για οποιαδήποτε περαιτέρω τυχόν διευκρίνιση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365