Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Ανίχνευση ποσότητας κορωνοϊού στα λύματα του Δήμου Αλμωπίας - Δείτε το αποτέλεσμα της ανάλυσης (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας και η Δ.Ε.Υ.Α. σε συνεργασία με την Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εφήρμοσαν μια πρωτοπόρο μέθοδο, ως προς την αποτύπωση της επιδημιολογικής εικόνας της περιοχής μας. Πραγματοποιήθηκαν δύο δειγματοληψίες από τα λύματα της πόλης της Αριδαίας, με σκοπό να προχωρήσει η υπεύθυνη  διεπιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου σε αναλύσεις για την ύπαρξη κορωνοϊού. 


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, βάσει των αναλύσεων που έγιναν την προηγούμενη Τετάρτη 2.12.2020, ανιχνεύθηκαν ασθενώς στα λύματα  ποσότητες του ιού. Αναμένουμε τα αποτελέσματα της δεύτερης δειγματοληψίας για την οποία θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση προς τους συμπολίτες μας.


Κύριο μέλημα μας είναι η υγεία των πολιτών του Δήμου μας και για τον λόγο αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι, κάθε δεκαπέντε ημέρες θα πραγματοποιούνται δειγματοληψίες στα λύματα του αποχετευτικού δικτύου. Δεν φοβόμαστε, προφυλασσόμαστε.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.




3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365