Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Μήπως γίνεται κάτι λάθος με τους ειδικούς συνεργάτες - Οι αρμοδιότητες τους

Από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής, υπάρχει κουβέντα για τον ρόλο των ειδικών συνεργατών, για τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί

Άλλον έναν ειδικό συνεργάτη θα προσλάβει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, με τον Κωνσταντίνο Ανδρονίκου να είναι ο επικρατέστερος για την συγκεκριμένη θέση.


Από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής, υπάρχει κουβέντα για τον ρόλο των ειδικών συνεργατών, για τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί και για το κατά πόσο μπορούν με βάση αυτές, να φανούν χρήσιμοι και παραγωγικοί για τον Δήμο. 


Μάλιστα πολλές φορές η αντιπολίτευση του Δήμου, έχει ασκήσει κριτική στον κ. Μπάτση για την επιλογή των ειδικών συνεργατών.


Σίγουρα κάποιοι εξ αυτών με την εμπειρία τους, με τις γνώσεις τους, αλλά και την ειδικότητα τους μπορούν να φανούν χρήσιμοι για την λειτουργεία του Δήμου.


Μήπως όμως σε κάποιες άλλες επιλογές γίνεται κάτι λάθος, μήπως ο Δήμος μας έχει ανάγκη ανθρώπους με άλλες γνώσεις, να μπορούν να φανούν παραγωγικοί σε άλλους τομείς, στους οποίους η περιοχή μας είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι πονάει;


Σας παραθέτουμε παρακάτω τους Ειδικούς Συνεργάτες του Δήμου καθώς και τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, σύμφωνα με τα έγγραφα που ανέβηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


Τσιμτσιρίδης

Στον παραπάνω ανατίθεται η σχεδίαση, εισήγηση και μέριμνα για την εφαρμογή επιτελικών πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους. Η εισήγηση, σχεδίαση και διεξαγωγή κοινωνικών ερευνών για την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών και ό,τι άλλο σχετικό του ανατεθεί.



Να τονίσουμε πως πλέον ο κ. Τσιμτσιρίδης έχει αναλάβει ρόλο Γ.Γ. στον Δήμο





Χαμαλίδης

Στον παραπάνω ανατίθεται η εκπόνηση τοπογραφικών μελετών, αποτυπώσεις, σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, κτηματολόγιο, δημοτική περιουσία κ.λ.π. και ό,τι άλλο σχετικό του ανατεθεί.


Εμμανουηλίδης

Αναλαμβάνει την υποχρέωση: παροχής νομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών και ενημέρωσης σε θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης του Δήμου για την προώθηση των επιδιώξεων, των στόχων και των συμφερόντων του , παροχής νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων , επεξεργασίας και παροχής γνωμοδοτήσεων για πράξεις της δημόσιας διοίκησης που αφορούν το Δήμο και ό,τι άλλο σχετικό του ανατεθεί για θέματα συναφή με το αντικείμενο της ειδικότητάς του. 



Καρφιτσοπούλου

Στην παραπάνω ανατίθεται η διεξαγωγή κοινωνικών ερευνών, η σχεδίαση, εισήγηση και μέριμνα για την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών στους κατοίκους και ό,τι άλλο σχετικό της ανατεθεί.



Τα καθήκοντα που θα έχει ο ειδικός συνεργάτης που θα προσληφθεί τις επόμενες μέρες

Τα καθήκοντα του προσώπου που θα προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης

είναι:

1)Σχεδιάζει και εισηγείται τη επικοινωνιακή πολιτική για την προώθηση της αποστολής και των στόχων του Δήμου και αντίστοιχα σχεδιάζει και εισηγείται την εφαρμογή των προγραμμάτων των ενεργειών που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της επικοινωνιακής αυτής πολιτικής.

2) Σχεδιάζει και εισηγείται κάθε είδους εκδηλώσεις του Δήμου (συνέδρια, συνελεύσεις, εορτές κ.λπ.), καθώς και προγράμματα προβολής του έργου και των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος.

3) Σχεδιάζει, εισηγείται προγράμματα ενημέρωσης των πολιτών για τις επιδιώξεις, στόχους και υπηρεσίες του Δήμου με γενικό στόχο τη δραστηριοποίηση των πολιτών για την προώθηση των τοπικών συμφερόντων.

4) Παρακολουθεί συστηματικά τα δημοσιεύματα (έντυπα και ηλεκτρονικά) σχετικά με τις δραστηριότητες του Δήμου και ενημερώνει σχετικά τα όργανα διοίκησης και τις υπηρεσίες του Δήμου. Τηρεί αρχείο των δημοσιεύσεων καθώς και των σχετικών απαντήσεων του Δήμου.

5) Διαχειρίζεται τις σχέσεις του Δήμου με τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιμελείται των δημοσιευμάτων και των δελτίων τύπου του Δήμου.

6) Επιμελείται των ενημερωτικών εκδόσεων ή εκπομπών του Δήμου στα ΜΜΕ. 





4 σχόλια:

  1. επιτέλους ενα άρθρο οπως πρεπει. χωρις να προσβάλει κανεναν, χωρίς να θίγει κανεναν. θέτοντας την ουσια προς συζήτηση με ένα πολύ σωστό ερωτημα.
    μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω δήμος δεν υπάρχει και ο Μπάτσης ψάχνει για συνεργάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς τα "Ειδικά βύσματα"Αυξάνονται και πληθύνονται! εσείς κοροϊδα πληρώστε!

    Α! και δεν είμαι της Αντιπολιτευσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365