Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Αλμωπία: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Στόικος - Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Χρήστου Μπάτση

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους Οικείους του

Νέο πένθος στην Αλμωπία, για την απώλεια ενός ακόμα νέου συμπολίτη μας.


Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Στόικος από την Ίδα Αλμωπίας. Παλαιότερα εργαζόταν στην Ένωση και ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στην τοπική μας κοινονία.


Είχε διαγνωστεί με Covid-19


Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους Οικείους του.


Διαβάστε την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας. Θυμίζουμε πως ο γιος του Δημήτρη Στόικου, Κώστας, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Χρήστο Μπάτση στις προηγούμενες εκλογές.

Δημήτρη, καλό παράδεισο να ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, κουράγιο στους οικείους

Δημοσιεύτηκε από Xristos Mpatsis στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

5 σχόλια:

  1. Πολύ κριμα. Συμπαθέστατος. Τρελή προσοχή απ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε γαμωτο. Συγκλονιστηκα. Καλό παράδεισο Δημήτρη. Κουράγιο στην οικογένεια του. Φίλε Κυριάκο κουράγιο για να αντέξεις την απώλεια του αδερφού σου. Συλλυπητήρια. Κώστας Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα αν ειναι δυνατον συλλυπητηρια στην οικογενεια και στους οικειους του καλο ταξιδι να εχει ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο συλλυπητήρια στους οικείους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365