Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Πώς φεύγει η μυρωδιά του κρεμμυδιού από τα χέρια

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεταλλικό κουτάλι ή πιρούνι

Η μυρωδιά από κρεμμύδι είναι μια από τις πιο έντονες και ενοχλητικές, ειδικά όταν μείνει στα χέρια μας μετά από το καθάρισμα.


Αν σας συμβαίνει και εσάς, όταν προετοιμάζετε το φαγητό σας, τότε την επόμενη φορά, σκεφτείτε ότι υπάρχει ένα απλό κόλπο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεταλλικό κουτάλι ή πιρούνι.

Αν τα σαπουνίσετε αλλά δεν βλέπετε διαφορά, μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας κάτω από το τρεχούμενο νερό μαζί με ένα μεταλλικό κουτάλι ή πιρούνι. Τρίψτε το μεταλλικό αντικείμενο με τα χέρια σας και θα δείτε πως η μυρωδιά θα εξαφανιστεί δια παντός.

Μια ακόμα λύση είναι να αφήσετε τα χέρια σας για λίγα δευτερόλεπτα κάτω από το κρύο νερό της βρύσης και να τα τρίψετε με χοντρό μαγειρικό αλάτι. Μετά από μια ελαφριά απολέπιση που θα έχετε κάνει στα χέρια σας θα εξαφανίσετε και τη μυρωδιά.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365