Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Συνοπτικός απολογισμός των συγκοινωνιακών έργων που πραγματοποιήθηκαν από την Π.Ε. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Πλησιάζοντας στο τέλος του χρόνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, υιοθετώντας πλήρως τις αρχές λογοδοσίας και διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση, παρουσιάζει έναν συνοπτικό απολογισμό των συγκοινωνιακών έργων που υλοποιήθηκαν, βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται η δημοπράτησή τους. 


Τα συγκεκριμένα τεχνικά έργα απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιούνται στο σύνολο των τεσσάρων Δήμων της Πέλλας και, μέσα από τις υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού τους, συμβάλλουν στην Αειφόρο Ανάπτυξη της περιοχής. 


Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Δάνης Τζαμτζής: «Εργαζόμαστε σε στενή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τη διοίκηση της Περιφέρειας, προκειμένου να ιεραρχήσουμε με έναν κατάλληλο τρόπο τις πολλές ανάγκες που υπάρχουν και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους οικονομικούς πόρους που διαθέτουμε. Τα στελέχη μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτήν την προσπάθεια, που συνεχίζεται σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία ενώ, ακόμη, υπάρχει νωπός ο απόηχος της οικονομικής κρίσης. 


Το 2020 ήταν ένα έτος ορόσημο για να αναδείξουμε όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται να προωθήσουμε από κοινού με όλους τους κοινωνικούς εταίρους και, επίσης, να μην μείνουν πίσω πολλά μικρά έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η οδική ασφάλεια είναι σημαντική προτεραιότητά μας στο Τεχνικό Πρόγραμμα καθώς συνδέεται με την ασφάλεια ανθρώπινων ζωών, την εξυπηρέτηση της τοπικής οικονομίας αλλά και την τουριστική προοπτική της Πέλλας».












2 σχόλια:

  1. Η Ένωση Όρμας Χιονοδρομικού φέτος τελειώνει οριστικά.ο Τζαμτζής και η Τζάκρη το υποσχέθηκαν μαζί αγαπημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα αγαπημένοι φυσικά τους ενώνει ο μισθός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365