Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Αντιδημάρχου Χρήστου Χατζηγιαννιδη

Ευχές

Τα φετινά Χριστούγεννα και η έλευση του 2021, ας αποτελέσουν την αφετηρία για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο δημιουργικό και πιο ευτυχισμένο με συμπόνια και αγάπη.


Η χρόνια που πέρασε να μας κάνει ποιο δυνατούς και ποιο ενωμένους.


Εύχομαι από καρδιάς να αλλάξουμε πορεία, να ζεστάνουμε με την αγάπη μας, όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται προσοχή και φροντίδα.


Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ευτυχία σε όλους τους πολίτες της ΑΛΜΩΠΙΑΣ και σε όλο τον κόσμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365