Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Τα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι σε φλερτάρει έντονα!

Διαβάστε τα σημάδια

Είτε βρεθήκατε σε ένα πάρτι, σε ένα σπίτι φίλων ή σε ένα μπαρ το να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή όχι δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε τα σημάδια:


Το 1ο σημάδι!
Το χαμόγελο αποτελεί ένα καλό δείγμα για να καταλάβεις αν είσαι συμπαθής ή όχι σε κάποιον άλλον. Αν λοιπόν το αντικείμενο του πόθου σου σού χαμογελάει όποτε του χαμογελάς ή σου στέλνει χαμόγελα και μόνος του τότε είμαστε στο σωστό δρόμο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι σε θέλει.

Το 2ο σημάδι!
Αν δείχνει νευρικότητα όποτε σε κοιτάζει τότε τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά ανάμεσά σας. Μπορεί να σταυρώνει τα χέρια του, ή να βάζει τα χέρια στις τσέπες. Ό,τι κι αν κάνει σε υπερθετικό βαθμό είναι κακό σημάδι.

Το 3ο σημάδι!
Αν δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου τότε μάλλον τον έχει ήδη ρίξει στα δύχτια σου! Το δυνατό κραφωμένο βλέμμα είναι σημάδι πως ενδιαφέρεται ο άλλος να σε γνωρίσει οπωσδήποτε.

Το 4ο σημάδι!
Αν αρχίσετε να μιλάτε και σου μιλάει για τον εαυτό του είναι επειδή προσπαθεί να σε πείσει με τον τρόπο του ότι είναι αξιόλογος άνθρωπος. Θα τονίσει με τρόπο όλα τα προτερήματά του και θα τον ενδιαφέρει να μάθει και τα δικά σου.

Το 5ο σημάδι!
Το έντονο χιούμορ είναι ένας τρόπος για να σου δείξει ο άλλος ότι τον ενδιαφέρεις. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε δει να γελάς και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πει και μερικά χαζά αστεία. Δεν πειράζει…Αν σου αρέσει γέλα μαζί του και μην δίνεις σημασία.

Το 6ο σημάδι!
Αν λες τα αστεία σου και εκείνος γελάει και γελάει φυσικά, τότε αυτό ήταν…υπάρχει μέλλον μεταξύ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365