Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δήμος Σκύδρας συγκεντρώνει είδη για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Σκύδρας, ανταποκρινόμενος στην πρόσφατη έκκληση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού για στήριξη και βοήθεια, ενόψει των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς, διοργανώνει μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας αντίστοιχη δράση συγκέντρωσης ειδών υγιεινής – καθαριότητας και μικροσυσκευών προκειμένου να συμβάλλει στην κάλυψη  αναγκών  του Ελληνικού Παιδικού Χωριού που εδρεύει στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης. 


Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί όπως παρακάτω:

Σημεία συλλογής: 1.Δημαρχείο Σκύδρας και 2. Κατάστημα Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας (Καλή).

Ημερομηνίες: από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 έως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, συμπεριλαμβανομένου του σαββατοκύριακου. 

Ώρες: από 09:00΄έως17:00΄.


Για κάθε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη τηλ.:2381351804, κιν.6980414242, και την προϊσταμένη του τμήματος Εύχαρη Γραμματοπούλου, τηλ.2381351876.


Καλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας να προσφέρουν ό,τι θέλουν και μπορούν  από τα παραπάνω είδη αποδεικνύοντας έμπρακτα και για μια ακόμη φορά τα αισθήματα αγάπης κι αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365