Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Έβλεπαν αγώνα του ΠΑΟΚ σε πατάρι καφετέριας και τους έπιασε η Αστυνομία

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη

Παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα σε πατάρι καφετέριας όμως κάποιος του μαρτύρησε και επενέβη η Αστυνομία.


Σκέφτηκαν ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς όμως λογάριασαν λάθος. Ο λόγος για ιδιοκτήτη καφετέριας και πέντε πελάτες του που θέλησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό όπως στην προ κορωνοϊού εποχή. Κλείστηκαν στο πατάρι της καφετέριας και έβαλαν στην τηλεόραση να παίζει η αγαπημένη τους ομάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του «Δικεφάλου» αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας πήγαν στο κατάστημα για να το ελέγξουν. Διαπίστωσαν ότι η είσοδός του ήταν κλειδωμένη. Κάλεσαν τα άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό να ανοίξουν την πόρτα. Λίγη ώρα αργότερα η πόρτα άνοιξε και βγήκαν έξω ο ιδιοκτήτης και οι πέντε θαμώνες.


Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους θαμώνες για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη καθώς κρίθηκε ότι ο βαθμός διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας ήταν μεγάλος. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο τριάντα ημερών καθώς είχε παραβιάσει και στο παρελθόν τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365