Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Ραγίζει καρδιές ο γυμναστής απο τα Γιαννιτσά με το «ψηφιακό ημερολόγιο» της νοσηλείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μέσα από το νοσοκομείο των Γιαννιτσών κατέγραψε τις ημέρες που περνούσε έχοντας νοσήσει από κορονοϊό

Με φανερή δυσκολία ακόμη και στο να μιλήσει, ο Γιώργος Γρηγοριάδης μέσα από το νοσοκομείο των Γιαννιτσών κατέγραψε τις ημέρες που περνούσε έχοντας νοσήσει από κορονοϊό, με το ιδιαίτερο αυτό “ημερολόγιο” να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Ο 50χρονος εκπαιδευτικός συγκλόνισε με την περιγραφή του και αναφέρθηκε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο πώς βίωσε τον κορονοϊό.


«Μέσα σε 10 ημέρες, έχασα 13 κιλά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πού κόλλησα. Ή στη δουλειά ή στο γήπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχε άτομο που βρέθηκε στην πορεία θετικό», τόνισε αρχικά.


Όσο για το πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο τα όσα έζησε στο νοσοκομείο, τόνισε: «Είμαι ερασιτέχνης κινηματογραφιστής και μου αρέσει πολύ να κάνω ταινίες. Με τα παιδιά στο σχολείο κάνουμε συνέχεια ταινίες που συμμετέχουν σε διαγωνισμούς. Η κάμερα είναι προέκταση του χεριού μου και είναι πολύ φυσιολογική κίνηση για μένα. Είναι πολύ λίγο το υλικό γιατί δεν είχα κουράγιο».


Στην συνέχεια, σχολιάζοντας το ψηφιακό «ημερολόγιο» είπε πως «κανείς δεν μπορεί να καταλάβει όλα όσα πέρασα. Μόνο όσοι τα έχουν περάσει».


«Οι παππούδες. Οι ηλικιωμένοι που στήριζαν ο ένας τον άλλον. Άνθρωποι ταλαιπωρημένοι…», ανέφερε ο κ. Γρηγοριάδης εμφανώς συγκινημένος όταν ρωτήθηκε για το ποια ήταν τα πιο σημαντικά από όσα έζησε μέσα στο νοσοκομείο.


Συνεχίζοντας, μίλησε για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, έναν 80χρονο ψάλτη που «έφυγε» από τον κορονοϊό…


Δείτε όσα είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365