Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 17/12 Κριός 


Αγαπητοί Κριοί, ο εσωτερικός κυρίως κύκλος σας μπαίνει σε προτεραιότητα… Ίσως και σε σημείο εμμονής! Ο διδάσκαλος Κρόνος αλλάζει έδρα μετά από τρία προκλητικά χρόνια. Θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών, μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023.
Μια πρόγευση για αυτό τον διετή κύκλο, πήρατε από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου φέτος. Πλέον ετοιμαστείτε να κάνετε βήματα προόδου και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Με μια καινούργια διάταξη της ομάδας σας θα έχετε αίσια αποτελέσματα, τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ετοιμαστείτε για να δώσετε κίνηση στους στόχους σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο δομικός Κρόνος έδωσε μια πρόγευση ενεργοποίησης του 10ο Οίκου σας της καριέρας, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου φέτος.
Τώρα περνά και επίσημα εκεί, με τη νέα έδρα του στον Υδροχόο έως τις 7 Μαρτίου 2023. Είστε πλέον έτοιμοι να αξιοποιήσετε τη σοφία που αποκτήσατε με κόπο, σε πιο κερδοφόρους νέους ρόλους.
Αρχίστε να κοιτάτε πολύ ψηλά, καθώς συνεχώς θα προοδεύετε: Η επαγγελματική σας πορεία θα έχει μεγάλες ταχύτητες για τα επόμενα δύο χρόνια!

ζώδια σήμερα 17/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπαίνετε ξανά σε πορεία προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης! Ο καθοδηγητής Κρόνος περνά στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023. Σας έδωσε μια πρόγευση αυτής της μετάβασης, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου φέτος. Πλέον θα ξαναβρείτε την σημαίνουσα θέση σας στη δημόσια θέα: Μπορεί να ταράξετε τα νερά με μια δημοσίευση, να αρχίσετε ή να εξελίξετε την επιχείρησή σας, ακόμα και να επιστρέψετε στα θρανία. Μιας και ο 9ος Οίκος αφορά και την εκπαίδευση, γιατί να μην αποκτήσετε επιπλέον δεξιότητες ή πτυχία στα επόμενα δύο χρόνια;

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τα τελευταία τρία χρόνια πήρατε σημαντικά μαθήματα για τις σχέσεις και τους δεσμούς… Σε αυτό συνέβαλε η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Πλέον ο αποδοτικός πλανήτης περνά στον Υδροχόο και τον έντονο 8ο Οίκο σας, όπου θα μείνει μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023. Τα χρήματα, η ισχύ, τα πάθη και οι «επαφές» γίνονται προτεραιότητα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και για την απόλαυσή σας. Αν δώσετε σημασία, θα βγείτε από αυτό τον κύκλο πλουσιότεροι οικονομικά και διαπροσωπικά. Το πιο δύσκολο για εσάς, θα είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι όταν νιώθετε ερωτευμένοι. Πήρατε μια πρόγευση αυτής της μετάβασης από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου φέτος… Οπότε ξεκινήστε από εκεί που μείνατε, με αργά και σταθερά και σέξι βήματα!

ζώδια σήμερα 17/12 Λέων

Αποχαιρετίστε τη μοναξιά, αγαπητοί Λέοντες! Ο ώριμος Κρόνος μπαίνει επισήμως στον Υδροχόο, μετά τη σύντομη επίσκεψή του από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου. Τώρα θα ενισχύει τον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων, μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, η εστίασή σας θα στραφεί στα δυναμικά δίδυμα. Για τους αδέσμευτους προβλέπεται μια ιδιαίτερη και σοβαρή γνωριμία σύντομα. Όσοι έχετε σχέση, θα σκεφτείτε το επόμενο στάδιο να κάνετε οικογένεια ή να συνεργαστείτε επαγγελματικά. Πάντως κάθε συνεταιρισμός και δημιουργική σύμπραξη θα επιφέρει σταθερά και μακροπρόθεσμα κέρδη!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Επιστρέψτε στην ευημερία σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο εκπαιδευτής Κρόνος περνά επισήμως στον Υδροχόο, μετά τη σύντομη επίσκεψή του από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου. Τώρα που ενεργοποιεί τον τομέα σας της υγείας, καλείστε να φερθείτε στο σώμα σας με τον σεβασμό που του αξίζει. Όσοι φανείτε πρόθυμοι να καταβάλετε κόπο, θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023: Γιατί ο αυστηρός πλανήτης δεν χαρίζεται, απαιτεί δουλειά. Μπορεί να σας φέρει και μια αλλαγή καριέρας ή διεύρυνση του γνωστικού σας πεδίου… Ό,τι χρειάζεται για να αναδειχθείτε στον τομέα σας!

ζώδια σήμερα 17/12 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αναθαρρήστε: Ο ακριβοδίκαιος Κρόνος περνά στον Υδροχόο και αφυπνίζει τον 5ο Οίκο σας της φήμης, της λάμψης και του ρομάντζου! Η διαμονή του εδώ μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, θα σας κάνει πιο σοβαρούς σε αυτούς τους τομείς. Αν θέλετε να καθιερωθείτε, το κλειδί θα είναι η συνέπεια. Αρχίστε να δικτυώνεστε καλύτερα στις επαφές ισχύος, να βελτιώνετε την ποιότητα της δουλειάς σας με μελέτη, αρτιότητα και προετοιμασία. Ακόμα και ο έρωτας μπορεί να αναβαθμιστεί πλέον, με γνωριμίες που θα έχουν προοπτική ή το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Μια πρόγευση αυτής της μετάβασης πήρατε μεταξύ 21 Μαρτίου και 1ης Ιουλίου, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μήπως νιώθετε κάπως βαριά τα κοινωνικά σας φτερά; Ο προσγειωμένος Κρόνος θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023. Είναι καιρός να αποκτήσετε ρίζες και να σπάσετε κατεστημένες συνήθειες… Να αποκτήσετε μια ώριμη σχέση με τους γονείς σας, που κατηγορείτε για τα δικά σας κακώς κείμενα. Πήρατε μια πρόγευση αυτής της μετάβασης και των μαθημάτων περί σπιτιού και οικογένειας, μεταξύ 21 Μαρτίου και 1ης Ιουλίου… Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να τα αξιοποιήσετε!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η κοινωνική και κοινοτική ζωή σας αποκτά περισσότερη ουσία, αγαπητοί Τοξότες! Ο σοβαρός Κρόνος περνά επισήμως στον Υδροχόο, μετά τη σύντομη επίσκεψή του από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου. Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα δημιουργικά και οργανωτικά σας ταλέντα για το κοινό καλό; Με αυτή τη μετάβαση μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, θα είστε πιο ευτυχείς όπου σας βλέπουν, σας αποδέχονται και εμπνέεστε για να προοδεύσετε. Εξελίξτε τις επικοινωνίες σας, προσέχοντας τι λέτε, πώς το λέτε – και όσα δεν λέτε… Χρειάζεστε μόνο προγραμματισμό και όραμα! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Δώστε σάρκα και οστά στα φιλόδοξα οικονομικά σχέδιά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τα επόμενα δύο χρόνια και κάτι μπορούν να είναι τα πιο κερδοφόρα σας, αρκεί να κινηθείτε με σύνεση και λογική. Ο εστιασμένος Κρόνος που σας κυβερνά εγκαταλείπει τα εδάφη σας, όπου σας έδινε σκληρά μαθήματα από τον Δεκέμβριο του 2017. Για την μετάβασή του στον Υδροχόο και τον τομέα σας των εσόδων μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, πήρατε μια πρόγευση από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου. Αξιοποιήστε τη σοφία που σας έδωσε και δώστε κίνηση στους οικονομικούς στόχους σας: Αρκεί μόνο να είστε υπεύθυνοι, προνοητικοί και υπομονετικοί με τις διαδικασίες!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ετοιμαστείτε να ανοίξετε ένα νέο σοβαρό κεφάλαιο στη ζωή σας! Υποδέχεστε στα εδάφη σας τον Κρόνο, που αποτελεί συγκυβερνήτη σας και εκπαιδευτή για όλα τα ζώδια. Για αυτή την επίσημη διαμονή μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, πήρατε μια πρόγευση από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου… Και είναι πολύ σημαντική, καθώς ο αυστηρός πλανήτης έχει να σας επισκεφθεί από τον Ιανουάριο του 1994! Για να ενδυναμώσετε τα θεμέλια της ζωής σας, θα πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι και πρακτικοί, με το βλέμμα στο μέλλον. Θα είναι προκλητική διαδρομή – αλλά θα αξίζει κάθε βήμα: Ο Κρόνος θέλει να σας κάνει πιο δυνατούς, πιο σοφούς και πιο ανθεκτικούς από ποτέ!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, απολαύστε την είσοδό σας σε μια νέα ψυχική κατάσταση ζωής! Ο δομημένος Κρόνος περνά στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και της πνευματικότητας. Για αυτή τη μετάβαση μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, πήρατε ήδη μια πρόγευση από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου. Γυρίστε την πυξίδα σας εκεί, για να βρείτε νέους τρόπους επαφής με τους άλλους και τον εαυτό σας… Θα φανούν εξαιρετικά οικείοι, στην ονειρική και διαισθητική ιδιοσυγκρασία σας. Είναι η ευκαιρία να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να επικρατήσετε των παρορμήσεών σας. Είναι καιρός να επουλώσετε κάθε παλιά πληγή και να εξελίξετε κάθε ταλέντο και ένστικτό σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365