Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Εξηγήσεις Χρ. Μπάτση για την πολύωρη διακοπή νερου στην Αριδαία

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Προς ενημέρωση όλων των κατοίκων της Αριδαίας, μετά από αίτημα πολίτη για μεταφορά κολώνας της ΔΕΗ, ήρθε συνεργείο για την μετατόπισης της κολώνας. 


Κατά τη διάρκεια των εργασιών το τρυπάνι χτύπησε και έσπασε τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Τότε και μόνο ενημερώθηκε η ΔΕΥΑ και αμέσως έφτασε στο σημείο της βλάβης. 


Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η βλάβη που έγινε ήταν σοβαρή και μεγάλη και θα είχε μεγάλη διάρκεια αποκατάστασης. 


Για αυτό το λόγο υπήρξε πολύωρη διακοπή νερού, πολύωρη αποκατάσταση και ταλαιπωρία όλων των κατοίκων της Αριδαίας. 


Εννοείται πως θα γίνουν συστάσεις προς την ΔΕΗ, έτσι ώστε όταν θα γίνονται εργασίες, να ενημερώνεται ο Δήμος Αλμωπίας και το αρμόδιο τμήμα. 


Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

1 σχόλιο:

  1. Η ΔΕΗ , η ΔΕΔΔΗΕ ειδικότερα, σε κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί σε εξοπλισμό της από κάποιον Τρίτο στέλνει το λογαριασμό με τα έξοδα αποκατάστασης! Ο Δήμος δε θα πρεπε να πράξει το ίδιο;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365