Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Κοινότητας Φούστανης και δράση σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Τα δώρα είναι 3 καλάθια με Προϊόντα από το '' Αγρόκτημα Φουστανης'' και τρεις βασιλόπιτες από το 'Αρτοποιείο Ιωαννιδη Γεωργίου'


Ευχές κοινότητας Φούστανης


Το συμβούλιο κοινότητας Φούστανης σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Φούστανης σάς εύχεται καλές γιορτές στης δύσκολες μέρες που διανύουμε ,με αφετηρία το δέντρο μας νά πλημμυρίσει από ευχές για όλο Τόν κόσμο με υγεία ευτυχία ευημερία στης ζωές όλων μας την καινούργια χρονιά νά είμαστε και πάλι όλοι μαζί  . 


Με τιμή πρόεδρος του Σ.κοινοτητας Φούστανης ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΥΤΑΣ

Το 2021 πλησιάζει, ευχόμαστε σε όλους, μια χρονιά γεμάτη χαρά, υγεία, αγάπη και ασφάλεια. Να ξεπεράσουμε τις δύσκολες συνθήκες και να ανταμώσουμε στο όμορφο χωριό μας. 


Δράση σε συνεργασία με τον Π.Σ. Φούστανης

Γράψτε και εσείς τις ευχές σας κάτω από την εικόνα ή ανεβάστε μια φωτογραφία από το στολίδι που θα κρεμάσετε στο έλατο που σας περιμένει στην πλατεία του χωριού και 6 τυχεροί θα κερδίσουν δώρα για το πρώτοχρονιατικο τραπέζι (μπορείτε να τα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα). 


Τα δώρα είναι 3 καλάθια με Προϊόντα από το '' Αγρόκτημα Φουστανης'' και τρεις βασιλόπιτες από το 'Αρτοποιείο Ιωαννιδη Γεωργίου'. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου σε live μετάδοση. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας. Χρόνια πολλά.


⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣⭐ Το 2021 πλησιάζει, ευχόμαστε σε όλους, μια χρονιά γεμάτη χαρά, υγεία, αγάπη και ασφάλεια. Να ξεπεράσουμε...

Δημοσιεύτηκε από Πολιτιστικός Σύλλογος Φούστανης στις Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365