Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Εντελώς απρόβλεπτες αλήθειες για την ανδρική απιστία

Διαβάστε λεπτομέρειες

Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Και όμως υπάρχει λόγος που συμβαίνει, όπως εξηγεί η ψυχολόγος Dr. Andrea Bross, «η απιστία συνήθως συμβαίνει στη φάση της συντροφικής αγάπης, όταν τα ζευγάρια έχουν κάνει παιδιά και γενικά όταν έχει σταθεροποιηθεί η ζωή τους και έχουν μπει σε μια ρουτίνα. Και ενώ μπορεί να νιώθουν ικανοποιημένοι σε κάποιους τομείς, ίσως να αισθάνονται ότι έχει φύγει το πάθος».


Οι άνδρες απατούν τις συντρόφους τους με γυναίκες που γνωρίζουν

Γιατί ως γνωστόν που να τρέχουν και να ψάχνουν…Συνήθως δεν απατούν δηλαδή τις συντρόφους τους με μια τυχαία γυναίκα που γνώρισαν στο μπαρ, αλλά με κάποια γυναίκα από τη δουλειά, τη γειτονιά ή το διπλανό καφέ. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Focus on the Family, περισσότερο από το 60% των εξωσυζυγικών σχέσεων ξεκινούν από τον εργασιακό χώρο

Οι άνδρες απατούν για να σώσουν τους γάμους τους

Ισχύει μας λένε οι έρευνες. «Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να διορθώσουν τα προβλήματα της σχέσης τους, για αυτό βγαίνουν έξω για να καλύψουν τα κενά», λέει η οικογενειακή σύμβουλος Σούζαν Μάντελ. Οι άνδρες τα θέλουν όλα και έχουν την λανθασμένη άποψη ότι κάποια άλλη γυναίκα θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα θέματα του γάμου τους. Μετά, συνεχίζουν τη ζωή μαζί με τη γυναίκα – και την ερωμένη τους – χωρίς να αντιμετωπίζουν τα αληθινά προβλήματα. Επίσης ισχύει.

Πηγή: Marie Claire

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι γυναίκες μεταλλάσσονται μετά που κάνουν παιδιά , και μετά τους φταίνε οι άνδρες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνδρες θέλουν το σεξ όπως πίνεις ένα ποτήρι νερό… οι γυναίκες θέλουν να είναι όλα τέλεια πρώτα! Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ όμως . Μόνο στις ταινίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήστε πριν παντρευτείτε.Μετά το στεφάνι μόνο τρέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365