Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Μεγάλη κίνηση στους δρόμους - Πανικός στις τράπεζες

Πανικός στις τράπεζες

Με μεγάλη κινητικότητα ξεκίνησε η εβδομάδα στην Αριδαία.


Σήμερα άρχισαν οι πληρωμές των συντάξεων και διάφορων επιδομάτων και όπως είναι φυσικό ως ένα βαθμό, στην Αριδαία επικρατούσε ένας πανικός. 


Δρόμοι γεμάτοι, κάποιοι εξ αυτών με μποτιλιάρισμα τις ώρες αιχμής, ενώ στις τράπεζες επικρατούσε πανικός. Σε κάποιες περιπτώσεις η ουρά αναμονής έξω από τα τραπεζικά καταστήματα έφτανε τα 30 άτομα.


Οι πολίτες τηρούσαν τα μέτρα, η μάσκα δεν έλειπε από κανέναν, χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή γιατί βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο μονοπάτι αναχαίτησης του Covid-19 και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ρισκάρουμε την οποιαδήποτε αναζωπύρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365