Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Σέρρες: Βρέθηκε το αυτοκίνητο επιχειρηματία που αγνοείται και ένα πτώμα που εξετάζεται

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητο βρέθηκε το πτώμα ενός άγνωστου άντρα

Σε αγροτική περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας στις Σέρρες, εντοπίστηκε το μεσημέρι το αυτοκίνητο 43χρονου επιχειρηματία, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.


Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητο βρέθηκε το πτώμα ενός άγνωστου άντρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το οποίο οι αστυνομικές αρχές και ο ιατροδικαστής εξετάζουν αν πρόκειται για τον 43χρονο.


Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις από την Καβάλα και τις Σέρρες. Τα ίχνη του 43χρονου χάθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, ημέρα των γενέθλιων του. Οι γονείς και τα συγγενικά του πρόσωπα ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και τα μηνύματα και κάλεσαν την αστυνομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365