Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Επιδόματα απόκτησης τέκνων μοίρασε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Την 16-12-2020 το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Βασίλειος, τηρώντας τις δεσμεύσεις και τις αποφάσεις του Δ.Σ.,  παρέδωσε σε τέσσερις Αστυνομικούς – μέλη της χρηματικά βοηθήματα συνολικού ύψους 1200 ευρώ. Τα βοηθήματα αυτά αφορούν σε τέσσερις γεννήσεις παιδιών κατά το μήνα Δεκέμβριο (300 ευρώ κάθε μέλος).


-Κατά την  παράδοση των επιδομάτων τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την αποφυγή διασποράς του covid-19


-Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα μέλη μας και της οικογένειές τους.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365