Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Πένθος στο Δασαρχείο Αριδαίας: Έφυγε απο την ζωή ο Ιωάννης Αθανασιάδης

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του

Εντελώς ξαφνικά, έφυγε από την ζωή σήμερα νωρίς το μεσημέρι, ο Δασολόγος του Δασαρχείου Αριδαίας, Ιωάννης Αθανασιάδης.


Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.


Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Κόκκα:

ΔΑΣΑΡΧΕΊΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.. ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ Συνάδελφοι με λύπη σας ενημερώνω ότι ο συνάδελφος μας ΑΘΑΝΑΣΙΆΔΗΣ Ιωάννης Δασολογος του δασαρχειου ΑΡΙΔΑΙΑΣ έφυγε σήμερα από την ζωή.. Μεγάλη κενή θέση στο Δασαρχείο μας. Ήταν εργατικός, φιλότιμος, άξιος στην δουλειά του και πάντα φιλικός. Φίλε Γιάννη καλό παράδεισο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.. . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 


Δήμ. Κόκκας 1. σύμβουλος Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδος 


2.οργανωτικος γραμματέας Α Δ Π κ. Μ και προεδρος δασοφυλακων

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365