Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 8/12 Κριός 

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Κριοί! Αυτή είναι η πιο αποδοτική στρατηγική, ώστε να πάψετε να ταλαιπωρήστε για να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Εξίσου βοηθητικό θα είναι να αναζητήσετε επιπλέον βοήθεια για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.
Όσο καλύτερα οργανωθείτε, τόσο πιο παραγωγικοί θα γίνεστε και θα γλιτώσετε αχρείαστο κόπο μακροπρόθεσμα. Διαβεβαιώνει γι’ αυτό ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, που ενεργοποιεί τις συστηματικές και οικονομικές σας πτυχές. Βάλτε πρόγραμμα τώρα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κρατήστε γύρω σας τους ανθρώπους που τονώνουν τη διάθεσή σας, αγαπητοί Ταύροι! Τόσο για το ρομάντζο, όσο και για τις φιλίες ή τα επαγγελματικά θέματα, οι καλύτεροι σύμμαχοι είναι αυτοί που σας αγαπούν ακριβώς όπως είστε.
Αναζητήστε αυτές τις αυθεντικές επαφές, υπό το προσγειωμένο τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο.
Όταν βαδίζετε με «υποστήριξη», αντλείτε την απαραίτητη σιγουριά για να επιδιώξετε ακόμα και τα πιο τολμηρά όνειρά σας… Ο ουρανός είναι το όριο, όταν έχετε συμπράξεις με πάθος!

ζώδια σήμερα 08/12 Δίδυμοι

Είναι εξουθενωτικό να πορεύεστε μόνοι, αγαπητοί Δίδυμοι… Αναζητήστε τα άτομα που μπορούν να δώσουν «αέρα στα πανιά» σας! Αυτό ευνοεί η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον περιοριστικό Κρόνο στη ζώνη σας της φιλίας. Αν έχετε φορτωμένο πρόγραμμα, χρειάζεστε έναν έμπειρο συνεργάτη ή έναν αποδοτικό βοηθό. Παραμερίστε μια λεπτολόγο παρόρμηση και εμπιστευτείτε τη συμμαχική χείρα που σας προσφέρεται… Δεν αποκλείεται η ρεαλιστική της οπτική, να οδηγήσει και στη βελτίωση του εγχειρήματός σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, πάψτε να χώνετε κάτω από το χαλί όσα σας ενοχλούν! Μπορεί κάποιος να γίνει υπερβολικά εριστικός ή να αμφισβητήσετε την αφοσίωση ενός κοντινού σας ατόμου. Γι’ αυτό ευθύνεται ένα τρίγωνο σκεπτικισμού, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο. Αν κάτι σας αναστατώνει, ίσως αποτελεί ένδειξη ενός μεγαλύτερου προβλήματος σε μια σχέση. Είναι καιρός να αντιταχτείτε και να υπογραμμίσετε τις ανεπίτρεπτες συμπεριφορές. Χωρίς να φτάσετε στην έκρηξη, ανοίξτε έναν διπλωματικό διάλογο… Μπορεί η όλη συγκυρία να είναι μόνο μια παρεξήγηση! 

ζώδια σήμερα 08/12 Λέων

Αντισταθείτε στην παρόρμηση της βιασύνης, αγαπητοί Λέοντες! Θα πετύχετε περισσότερα με αργά και σταθερά βήματα, με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον ρεαλιστικό 2ο Οίκο σας. Αντί να σας αναστατώνει ένα σημαντικό εγχείρημα, διαχωρίστε το σε μικρότερα και πιο ευέλικτα στάδια. Όσο κι αν αδημονείτε να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού, η προχειρότητα δεν θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα… Καλύτερα να καθυστερήσετε λίγο, για να τα κάνετε όλα σωστά από την πρώτη φορά!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Έχετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, αγαπητοί Παρθένοι; Να ευχαριστήσετε γι’ αυτή την ορμή μια όψη τριγώνου, ανάμεσα στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον διαισθητικό Κρόνο στον τομέα σας της μεταμόρφωσης! Αποχαιρετίστε τις παλιές σας συνήθειες και υποδεχθείτε τις καινούργιες και πιο αποδοτικές. Ακόμα και μικροί ελιγμοί μπορούν να κάνουν θαύματα, από το να αρχίσετε τον διαλογισμό μέχρι να τρώτε πιο υγιεινά. Αυτή η στιγμή ενδείκνυται και για να επιθεωρήσετε τον στενό σας κύκλο… Αν κάποια άτομα δεν σας φτιάχνουν πλέον τη διάθεση, είναι καιρός να απομακρυνθούν!

ζώδια σήμερα 08/12 Ζυγός

Δώστε περισσότερη προσοχή στους ανθρώπους που αγαπάτε, αγαπητοί Ζυγοί! Η κοινωνική ιδιοσυγκρασία σας έχει τα θετικά της, αρκεί μην παραμελεί όσους έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή σας. Εστιάστε σε αυτούς, καθώς η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της σύνεσης ευθυγραμμίζεται με τον πιστό Κρόνο στην οικιακή ζώνη σας. Προσεγγίστε τους περισσότερο και με ευαισθησία, δια ζώσης ή διαδικτυακά. Ο ποιοτικός χρόνος ενδυνάμωσης κάθε τέτοιας σχέσης, θα την επαναφέρει στη σωστή πορεία!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Κινηθείτε με συμβιβαστική προδιάθεση, αγαπητοί Σκορπιοί! Μπορεί η ομάδα σας να μην καταλήγει σε μια ομόφωνη απόφαση, καθώς κάθε μέλος υποστηρίζει την άποψή του. Αντί να εμπλακείτε στην ένταση, γίνετε οι ειρηνευτές: Το συστήνει ένα τρίγωνο αρμονικών δονήσεων, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο στις συνεργατικές πτυχές σας. Ακόμα κι αν είναι πιο επίπονη διαδικασία, η διπλωματία θα φέρει τελικά τη σύμπνοια – το κλειδί της επιτυχίας! 


ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν σας ταιριάζει καθόλου ο ρόλος του «μάρτυρα»! Αν τελευταία κάνατε υποχωρήσεις και παραμερίσατε τις δικές σας ανάγκες, ξεχάστε το: Η Σελήνη συντονίζεται με τον Κρόνο και απαιτούν να θέσετε υγιή όρια στις σχέσεις σας. Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αντί να προστρέχετε για να διασώσετε τους πάντες. Χωρίς να τους εγκαταλείψετε, πρέπει να αφήσετε να αναλάβουν ευθύνη για το δικό τους φορτίο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η ειλικρίνεια χωρίς φίλτρα είναι η ενδεδειγμένη πορεία για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της αλήθειας, ευθυγραμμίζεται με τον άτεγκτο Κρόνο που σας κυβερνά. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με την ένταση που υπάρχει σε μια σχέση σας. Αποφύγετε τις αλληλοκατηγορίες, μείνετε ανοικτόμυαλοι ακόμα κι αν δεν ξέρετε τα αίτια της κατάστασης. Εκφράστε τις θέσεις σας – και να είστε έτοιμοι να ακούσετε και τα δικά σας λάθη. Αν βρείτε τη χρυσή τομή, θα φτάσετε και στην επούλωση πιο γρήγορα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, συνήθως είναι υγιές να εστιάζετε στις «βλάβες» για να αποσυμπιεστείτε… Αλλά τώρα διαφωνεί ένα τρίγωνο του Κρόνου με τη Σελήνη, που σας στρέφει στις λύσεις! Όταν κοιτάτε μόνο όσα σας αναστατώνουν, δεν αφήνετε χώρο για θετικές σκέψεις. Αντί να συζητάτε με φίλους για να ξεσπάσετε, διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε μια έρευνα για απαντήσεις. Να ξέρετε ότι η σκέψη σας θα καθαρίσει πιο εύκολα με λίγη σωματική άσκηση αντί για πνευματική. Αποβάλετε το δράμα μέσω του ιδρώτα – και ίσως βιώσετε μια αναλαμπή κατά το δεύτερο σετ κοιλιακών!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, γίνετε «πολυεργαλείο» σαν χταπόδι αντί να παραμένετε ψαράκι! Οι πάντες θα έχουν και μία άμεση απαίτηση από εσάς… Και χάρη σε ένα αποδοτικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα είστε άρτιοι στη διαχείρισή τους. Επειδή η λίστα εργασιών σας θα μεγαλώνει συνεχώς, παραμείνετε οργανωμένοι για να μην επέλθει το χάος. Αν πιεστείτε πολύ, ζητήστε βοήθεια από έναν έμπειρο συνεργάτη ή έναν πρόθυμο φίλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365