Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

SMS στο 13033: Tι ισχύει έως τις 7 Ιανουαρίου

Είναι σχεδόν βέβαια ότι τα sms θα συνεχίσουν να ισχύουν

Τουλάχιστον έως τα Φώτα θα παραμείνουν στην καθημερινότητά μας τα SMS στο 13033, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 


Ερωτηθείς εάν, εφόσον υπάρξει προοδευτική απελευθέρωση του λιανεμπορίου, θα εξακολουθούν να ισχύουν τα SMS τις ώρες λειτουργίας τους, είπε: "Είναι σχεδόν βέβαια ότι τα sms θα συνεχίσουν να ισχύουν γιατί όπως είδατε είναι πάρα πολλοί οι τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας που θα παραμείνουν κλειστοί".


Σημειώνεται ότι στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι παραμένει σε ισχύ το μέτρο που αφορά τις απαγορεύσεις μετακινήσεων από νομό σε νομό, ενώ παρατείνεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί και της απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365