Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Χρ. Μπάτσης: Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου - Οι πληρωμές στα Λουτρά θα γίνουν κανονικά

Απαντήσεις στα ερωτήματα που του τέθηκαν κατά την διάρκεια του Δ.Σ. έδωσε στην δευτερολογία του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης

Απαντήσεις στα ερωτήματα που του τέθηκαν κατά την διάρκεια του Δ.Σ. έδωσε στην δευτερολογία του ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.


Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου ανέφερε απαντώντας στον Σ. Χατζηδημητρίου, δεν έχουμε έπαρση και αλαζονεία, συνεχίζουμε την δουλειά με το ίδιο πάθος.


Στο θέμα της άρδευσης τόνισε πως θα γίνει γραφείο άρδευσης, το οποίο δεν υπήρχε πότε στον Δήμου. Μέχρι τον Μάιο θα είναι έτοιμο. Είμαι αγρότης, έχω πολύ καλή εικόνα στο συγκεκριμένο θέμα και θα κάνω τις προτάσεις μου.


Μετά από δική μου εισήγηση προς τον Βουλευτή κ. Σταμενίτη, οι υδρονομείς του Δήμου με 50 ένσημα θα μπουν στο ταμείο ανεργίας.


Θα προμηθευτούμε μηχανήματα για το εργοτάξιο, καθώς και για την υπηρεσία καθαριότητας.


Μπάτσης για τα Λουτρά

Φυσικά είναι υπεύθυνη η διοίκηση των Λουτρών στην οποία είμαι πρόεδρος. Στο ξεκίνημα αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Οι πληρωμές δεν έχουν αργήσει όπως νομίζεται, λόγω προβλημάτων των αρμόδιων υπαλλήλων με τον Covid-19 άργησαν λίγο, θα γίνουν κανονικά τις επόμενες μέρες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο θέμα της φύλαξης δεν ανανεώσαμε την σύμβαση με την εταιρία και κερδίσαμε 34.000 ευρώ. Καλύψαμε την ανάγκη φύλαξης με δίμηνα. Όλα στην επιχείρηση λειτουργούν μια χαρά. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με οφειλέτες οι οποίοι δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Η επιχείρηση λόγω Covid-19 έχει πληγεί πάρα πολύ. 


12 σχόλια:

  1. τα εχετε καταστρεψει ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δημαρχε συνέχισε ετσι μην ακους κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσα θά είπες τα μετρησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπάτση είσαι η απαξίωση η ίδια. Δυστυχώς με απογοήτευσες αν και ήμουν ένθερμος υποστηρικτής σου. Λυπάμαι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγνώμη συνδημότες! Τιμούμαι τον Δήμαρχο.Αγαπάμε το Δήμο μας.Αλλά δεν θέλουμε μια απλή διαχείριση .Αυτό το κάνουν όλοι.Ζητάμε το κάτι παραπάνω:
    Μπορει να βρει ο Δήμαρχος χρήματα για 1-2 μεγάλα έργα? αυτό θέλουμε.Δίμηνα και άρδευση και τα γνωστά..μας υποτιμούν...Περιμενουμε κάτι δυνατό ρε παιδια..έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά ρε φίλε 7:14,που μας υποτιμούν,εδώ στη Μακεδονία έχουμε καρέ του άσσου.Μητσοτακης,Τζιτζικωστας,Τζαμτζης,ε δικαιούμαστε και έναν Μπατση.Οτι μας αξίζει,έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από φόρους πάμε καλά ανταποδοτικότητα ποτέ θα δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχε αστούς να λένε, όσοι δουλέψαμε στα λουτρά τον Οκτώβριο γνωρίζουμε ότι πράγματι δεν είχε αναρρώσει από τον ιό η υπεύθυνη για τη μισθοδοσία, ούτε η οικογένεια της. Όλα τα υπόλοιπα ήταν να'χαμε να λέγαμε και να'χαμε να πούμε. Η λάσπη όμως δεν θα τους περάσει! όλα για τον βωμό της καρέκλας με συκοφαντίες.

    Κύριοι, σεβαστείτε επιτέλους την κρίση του κόσμου, που ανέδειξε με διάφορα - ρεκόρ ως δήμαρχο τον Χρήστο Μπάτση. Αν πραγματικά είστε άξιοι να εκλεγείτε θα σας κρίνουν οι πολίτες της Αλμωπίας στις επόμενες εκλογές, κουράσατε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λυπαμαι για το επιπεδο της απαντησης
      το οτι εξελεεγη καποιος δεν σημαινει τίποτα απολύτως εφόσον αποδειχθεί
      ανεπαρκής, μετριος ή ακόμη και φουσκα
      ο κοσμος αγεται και φερεται και επιλεγει το μη χειρον βελτιστο
      και στις τελευταιες εκλογές δτυαστυχώς στην αλμωπια έκλεισε ενα μεγάλο κεφαλαιο απο κατω του μετριου πολιτικους

      στις επομενες ισως προκυψει το διαφορετικό
      μεχρι τωρα μια απο τα ιδια

      Διαγραφή
    2. Όλα τα παραπάνω που λες θα τα κρίνουν οι δημότες της Αλμωπίας στις επόμενες εκλογές. Μέχρι τότε όμως δεν γίνεται να πετάει λάσπη ο καθένας για το δικό του συμφέρον. Εδώ ο Μπίνος δεν πέρασε ούτε δεύτερη Κυριακή και πάλι καρέκλα ονειρεύεται.

      Διαγραφή
  10. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!! Νάρκισσος κ καβάλα στο καλάμι πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365