Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Χριστίνα Ορφανίδου: Η νέα της φωτογραφία κάνει το κοινό να μετανιώνει που δεν την ψήφισε (ΦΩΤΟ)

Η εικόνα μιλάει από μόνη της

Σε instagram addict έχει εξελιχθεί η Χριστίνα Ορφανίδου μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του «Big Brtoher», πράγμα που μοιάζει να αρέσει πολύ στους ακολούθους της.


Κι αυτό, διότι η μελαχρινή παίκτρια του «Μεγάλου Αδερφού» με τις εκπληκτικές αvαλογίες φροντίζει να μην αφήνει παραπονεμένους τους άνδρες ακολούθους της, οι οποίοι έρχονται σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι με θέαμα που… ζορίζονται να διαχειριστούν.


Τι εννοούμε; Ότι η Χριστίνα επιμένει να αναδεικνύει συνεχώς τα δυνατά της σημεία, με τις λήψεις που ανεβάζει να είναι η μία αποκαλυπτικότερη από την άλλη.

 

Αλλά δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. 


Ιδού η εικόνα μιλάει από μόνη της:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365