Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

60.000 ευρώ από την Π.Ε. Πέλλας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών για προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού

Διαβάστε την ανάρτηση του Ιορδάνη Τζαμτζή

Διαβάστε την ανάρτηση του Ιορδάνη Τζαμτζή:


60.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΝΟΥ.

Υπέγραψα σήμερα την  Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Π.Ε. Πέλλας και του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Προχωρά λοιπόν η διαδικασία για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. 

Συγκεκριμένα, η προμήθεια αφορά την αγορά ενός μηχανήματος ελέγχου ύπνου( μοναδικό ιατρείο στην  Πέλλα αλλά και σε άλλους νομούς πλην Θεσσαλονίκης) και μίας χειρουργικής έδρας συνολικού ύψους 60.000 ευρώ. 

Τα χρήματα δίδονται από τον προυπολογισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και την προμήθεια την πραγματοποιεί  το Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Με πράξεις στηρίζουμε τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας στην Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365