Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Πυρά του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκου Χατζηιωαννίδη

Δήλωση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκου Χατζηιωαννίδη

Δήλωση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκου Χατζηιωαννίδη:


Δυστυχώς παρότι πλησιάζουν και Άγιες μέρες καποιοι δεν μπορουν να αποβάλουν ουτε για λίγο τον κακό τους εαυτό...


Έτσι λοιπόν, ο "Κύριος" Σωμαράκης μας έκανε επίδειξη του απολίτιστου χαρακτήρα του με ανάρμωστους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου.


Εκανε επίδειξη των πραγματικών του πολιτικών καταβολών θυμίζοντας μας ΆΛΛΕΣ σκοτεινές εποχές που πέρασε η χώρα μας.


ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ, ωστε να μην μπορούμε να σχολιάζουμε και να βλέπουν οι πολίτες τον σημερινό μου επιτόπιο έλεγχο για το νερό της Νέας Ζωής.


Λειτούργησε κατα το ΔΟΚΟΥΝ όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε και μας ΦΙΜΩΣΕ.


Μας αφαίρεσε το δικαίωμα του ΔΙΑΛΟΓΟΥ ετσι απλά και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ".


Είδε για άλλη μια φορά φαντάσματα και έβγαλε ολη τη χολή του απέναντι στο πρόσωπο μου και στην Δημοτική αρχή.


-ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ "ΚΥΡΙΕ" ΣΩΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ?


Όλα αυτά επειδή τον έθεσα προ των πυλών με σχόλια μου σε ανάρτηση του, που ουδεμία αλαζονία περιείχαν όπως δηλώνει ο ίδιος,αλλά μαρτυρίες ανθρώπων του χωριού,ώστε πιθανόν να αποτελέσει λύση σε ενα πρόβλημα για το νερό στην Νεα Ζωή με μία γεώτρηση που βρίσκεται στην κατοχή της οικογένειας του,ΜΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.


Όσο για τις αμέτρητες προσπάθειες με γεωτρήσεις και άλλες ενέργειες που και ο ίδιος ομολογεί αποτελεί περίτρανη απόδειξη οτι μόνο θεατές δεν είμαστε εμείς η Δημοτική Αρχή και όλες οι Δημοτικες αρχες των τελευταιων ετών.


Υγ 1.Γιώργο Σωμαράκη πραγματικά λυπάμαι για σενα,ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ.


Υγ 2.Ειμαι στη διάθεση σου σε ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο και οχι στον μονόλογο και την διαστρέβλωση που υπηρετείς.


Υγ 3.Ο "Κυριος" Καρατζόβαλης κοινοποίησε την ανάρτηση με τους ανάρμωστους χαρακτηρισμούς νομίζοντας πως θα με εκθέσει,βγαζω αυτο το συμπέρασμα διοτι την εσβησε μετα τα σχόλια υπέρ μου που δεν του άρεσαν,αλλωστε ειναι συνεργάτης του "Κύριου" Σωμαράκη.Του έστειλε μάλιστα και μήνυμα να μου εξηγήσει τους λόγους αλλα δεν απάντησε.


Υγ 4.Είναι λυπηρό να ασχολούμαι και να χάνω το χρόνο μου με ανθρώπους αυτού του ίδους,ανθρώπους εμπαθείς που τους διακατέχει το μίσος και η κακία.


Υγ 5.Με τα λεγόμενα του ο "Κυριος" Σωμαράκης χαρακτήρισε τους κατοίκους της Νεας Ζωή "χαζούς" επειδή ψηφίζουν αυτή τη Δημοτική αρχή, αυτός είναι ο κατα τ άλλα "Κύριος"Σωμαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365