Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Έδεσσα: Πραγματοποίηση δωρεάν test Covid-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας του Δήμου Έδεσσας με τον ΕΟΔΥ, τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί την περιοχή του Δήμου Έδεσσας εξειδικευμένο κλιμάκιο που θα πραγματοποιήσει δωρεάν test για τον Covid-19 σε όσους πολίτες το επιθυμούν. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έρχεται στην περιοχή μας μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προστασίας, κ. Κώστα Λαμπρόπουλου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση των θεμάτων Covid-19 από πλευράς του Δήμου Έδεσσας.

Το πρόγραμμα του κλιμακίου του ΕΟΔΥ είναι:

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 

9:30 Γηροκομείο Έδεσσας για εργαζόμενους και φιλοξενούμενους 

12:00 Κοινότητα Παναγίτσας για όλους τους κατοίκους

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

10:00 – 14:00 Πλατεία Ελευθερίας

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

8:30 – 13:00 Λαϊκή Αγορά Έδεσσας

Εφόσον παραστεί ανάγκη το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα παραμένει στην Έδεσσα και την ερχόμενη Παρασκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365