Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Ενημέρωση Προέδρου Τ.Κ. Εξαπλατάνου σχετικά με τα αυριανά through covid test - Τι θα γίνει σε περίπτωση κακοκαιρίας

Ενημέρωση

Θα ήθελα να ενημερώσω σχετικά με τα αυριανά through covid test στην Τ.Κ., πως σε περίπτωση κακοκαιρίας το σημείο που θα πραγματοποιηθούν τα τεστ θα μεταφερθεί στο πρώην πρατήριο Τσαλίκη Χρήστου (πρώην disco rich). Αν ο καιρός είναι κατάλληλος θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο αρχικό σημείο, στο Γυμνάσιο - Λύκειο Εξαπλατάνου (νησίδα).


Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν από τις 10 πμ έως τις 15:00 μμ.


Η μετακίνηση προς το χώρο διεξαγωγής των test γίνεται στέλνοντας 1 στο 13033. 


Κυριάκος Τραϊανού Πρόεδρος Τ.Κ. Εξαπλατανου

4 σχόλια:

  1. δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας πω την δική μου ιστορία. Η γειτόνισσα μου είναι θετική και με ενημέρωσε. Κόλλησε από τον άντρα της ο οποίος είχε σχεδόν 20 μέρες υψηλό πυρετο. Μου λέει θα παω μέχρι τον .... για ψώνια. Της λέω που θα πας, είσαι θετική. Και την βλέπω από το παραθυρο που βγήκε και πηγε για ψώνια. Μία γυναίκα η οποία δουλευε σε πολυκαταστημα στην περιοχη μας. Υποτίθεται έχει ανοίξει το μυαλό της, συναναστρέφοταν με κόσμο. Τι να πω? Για αυτό δεν μπορουμε να το μαζέψουμε... Από το μυαλό που κουβαλάνε μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λόγο που οι ανεγκέφαλοι είναι πάνω από τον κορωνοιο αυτός είναι ένας λόγος που τον κάνουν να μεταδίδεται πιο εύκολα και γρήγορα! Και μετά τους φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο τους εαυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ στο χωριό μας το ίδιο είχε όλη η οικογένεια κ ο πατέρας έβγαινε κ έκανε βόλτες σαν να μη συμβαίνει τίποτε κ το έλεγε ότι έχει κορονοιο. Η αστυνομία έχει τα ονόματα ας κάνουν έναν έλεγχο να δουν αν κάθονται καραντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365