Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Χρ. Μπάτσης: Έχουμε φέρει 1.000.000 ευρώ δικές μας χρηματοδοτήσεις - Πρέπει να δείξετε συνεργασία και καλύτερη διάθεση

Στην δευτερολογία του ο Δήμαρχος Αλμωπίας απάντηση σε πολλά ερωτήματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας με αφορμή την Ψήφιση του Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ-Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων) οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Αλμωπίας.


Στην δευτερολογία του ο Δήμαρχος Αλμωπίας απάντηση σε πολλά ερωτήματα των κυρίων Χατζηδημητρίου, Μπίνου και Παρούτογλου.


Πρέπει να δείξετε συνεργασία και καλύτερη διάθεση τόνισε, για να πάμε τον τόπο μπροστά, με όλο αυτό το μηδενισμό δεν προχωράει τίποτα.


Κύριε Μπίνο και  κύριε Χατζηδημητρίου αφού δεν ψηφίζετε τον προϋπολογισμό, για άλλη μια φορά απέχετε από μία κορυφαία διαδικασία.


Δίνουμε τις κατευθύνσεις μας, δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες στον αυτόματο πιλότο. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τους προέδρους των Τ.Κ.. Έχουμε φέρει πολλά έργα. Τα έργα είναι για τους πολίτες. Είμαστε κοντά στα κέντρα λήψεις αποφάσεων. Έχουμε φέρει 1.000.000 ευρώ δικές μας χρηματοδοτήσεις. Υπάρχει καθυστέρηση γιατί υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Δεν γίνεται να τα μηδενίζουμε όλα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα μας δώσει ακόμα μία ευκαιρία για να υλοποιήσουμε περισσότερα έργα.


Γίνεται διαστρέβλωση ανακοινώσεων του Δήμου από συγκεκριμένα site, χωρίς να κάνουν μία πρόταση κατέληξε ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

12 σχόλια:

  1. Αν σηκώσεις το κεφάλι σου και παρατηρήσεις γύρω σου θα δεις και την κατάσταση που επικρατεί και για αυτό υπεύθυνοι είστε εσείς... Οι εκλογές αργούν ακόμη για να ζητάτε από τώρα νέες ευκαιρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι καλός ρε Χρήστο, αλλά αυτοί που έχεις δίπλα σου ούτε ακούγονται ούτε σε στηρίζουν όσο πρέπει, και αυτό με ανησυχεί γιατί αυτοί που βολεύονται δεν βλέπουν την καταστροφή που έρχεται. Ένας φίλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κακό Χρήστο είναι ότι αυτοί που κρατάνε τον δήμο στα χέρια τους, δεν καταλαβαίνουν ούτε ότι τους φεύγει ούτε ότι τον χάνουν. Και αυτό γιατί οι γύρο του τον λένε ότι όλα πάνε καλά. Και εσείς δεν τα πάτε πλέον καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατέβασε σε μερικούς λίγο τη μούρη τους. Ο μπινος το κτίριο του ΚΤΕΛ ο ζερζης το κολυμβητήριο ο χατζηδημητριου πεζόδρομο ο πασοης πέρασε απλώς ο τέως το βιολογικό με λεφτά που έβγαλε ο πασοης. Πόσο χειρότερος θα είσαι; σκαλισε λίγο τα οικόπεδα που χτίστηκαν τα τελευταία 20 χρόνια και θα καταλάβεις πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως φίλε 8:44, από όλους που αραδιασες,μόνο ο Κος Πασοης έπραξε έργο,μείωσε και σχεδόν μηδένισε τα χρέη που κληρονόμησε και ότι έφτιαξε το πλήρωσε.Σημειωτεον,όλα αυτά μέσα στη μεγαλη κρίση των μνημονίων,όταν η ΣΑΤΑ από 1000000 περίπου,που ήταν στον Δήμο Αριδαίας και 1000000 στο Δήμο Εξαπλατάνου,με την συνένωση έγινε 300000 για τον νεοσυσταθεντα Δήμο Αλμωπίας,λόγω ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ.Θα ήθελα επίσης,να αναφερθώ και στην επιχείρηση των Λουτρών.Περα από την σωστή διαχείριση,να υπενθυμίσω,ότι στις τέσσερις τελευταίες Δημοτικές αρχές,ήταν ο μόνος,που επέλεξε να μη γίνει Πρόεδρος της Επιχείρησης.Τελειωνοντας,θα ήθελα να τονίσω και την συμβολή του και στα θέματα διαφάνειας,τοποθετώντας τον Συνήγορο του Πολίτη,ανάμεσα σε 25 Δήμους σε όλη την Ελλάδα,θεσμό που οι επόμενοι Δήμαρχοι σιωπηλά κατάργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε Μπάμπη.φταιμε και εμείς που θέλαμε ο πασογιας να τα κάνω όλα σε τρισιμυσι χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέχασες να πεις,ότι είχε όλο και όλο,μόνο 2 ειδικούς συνεργάτες και δεν διόριζε αβερτα κουβέρτα,όπως οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπάμπη ,να είσαι καλά και καλή χρονιά.Ξερουμε πολύ καλά και δεν ξεχνάμε,ποιοι πούλησαν τον Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι μαζί σου Δημήτρη,έρχεται η ώρα της δικαίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επίσης μη ξεχνάτε ότι πρώην δήμαρχος ήταν δήμαρχος των κατασχέσεων.αν ξέρατε μόνο πόσα χρήματα έφυγαν από το ταμείο του Δήμου εξαιτίας του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνον ο Πασοης τίμησε την θέση του δημάρχου έντιμος δίκαιος προσιτός ταπεινός και πολλά ακόμα μπορώ να πω χρόνια πολλά καλή χρονιά και υγεία σου εύχομαι Δημήτρη

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365