Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Βέροια: 30 Ρομά έστησαν γλέντι με μουσική! Συλλήψεις και “τσουχτερά” πρόστιμα

Τα άτομα είχαν τοποθετήσει μεγαφωνική εγκατάσταση και διασκέδαζαν

Γλέντι με μουσική έστησαν το περασμένο Σάββατο, 30 Ρομά σε εξωτερικό χώρο στην Βέροια στην Ημαθία.


Τα άτομα είχαν τοποθετήσει μεγαφωνική εγκατάσταση και διασκέδαζαν. Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο οι Ρομά δεν συμμορφώθηκαν. 


Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τριών για απείθεια και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε άλλους πέντε. Και στους οκτώ βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ για παράβαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Σε βάρος τους δεν σχηματίσθηκε δικογραφία.


Νεαροί διασκέδαζαν σε μονοκατοικία στη Χαλκιδική

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία το περασμένο Σάββατο σε διοργανωτή πάρτι σε μονοκατοικία σε περιοχή του δήμου Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική.


Μετά από καταγγελία, αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εντός του σπιτιού βρίσκονταν 4 άτομα 19-22 ετών, τα οποία διασκέδαζαν με μουσική.


Εκτός από το πρόστιμο στον διοργανωτή του πάρτι, βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στα υπόλοιπα τρία άτομα. Σημειώνεται ότι δεν σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους.

2 σχόλια:

  1. τα πιστεύω των Ρομά: '' δεν υπάρχει κορονοιός'', Θέλουν να μας φυλακίσουν'' κλπ κλπ.
    Εμείς θέλουμε να ζούμε με γλέντια και χαρά.κλπ κλπ.Σας θυμίζουν κάτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριάντα δεν λες ότι ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365