Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Εμβολιάστηκε και η Γεννηματά για τον κορωνοϊό -«Να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές» (ΦΩΤΟ)

Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο

Εμβολιάστηκε σήμερα το πρωί για τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Φώφη Γεννηματά.


Την κ. Γεννηματά υποδέχτηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και την συνόδευσε στο χώρο όπου γίνονται οι εμβολιασμοί. Μετά την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, έκλεισε ο κύκλος των εμβολιασμών των πολιτικών αρχηγών.


Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αμέσως μετά τον εμβολιασμό της δήλωσε:

«Με το εμβόλιο η ελπίδα επιστρέφει. Είναι ένα δώρο της επιστήμης στον άνθρωπο. Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει την επικοινωνιακή φλυαρία και να ασχοληθεί σοβαρά έτσι ώστε να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365