Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Κιλκίς: Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε 55χρονο που σκότωσε σκύλο με καραμπίνα

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της Τετάρτης, πυροβόλησε και θανάτωσε με κυνηγετική καραμπίνα ένα σκύλο ημεδαπού

Στη σύλληψη ενός 55χρονου για θανάτωση σκύλου προχώρησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της Τετάρτης, πυροβόλησε και θανάτωσε με κυνηγετική καραμπίνα ένα σκύλο ημεδαπού.


Η παραπάνω κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.


Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365