Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

4 τρόποι για να επανορθώσεις μετά από έναν άγριο τσακωμό με τον σύντροφό σου

Τσακωμοί μεταξύ των ζευγαριών πάντα συμβαίνουν

Τσακώθηκες με τον σύντροφό σου και νιώθεις άσχημα για τον τρόπο που του μίλησες αλλά και για το πώς φέρθηκες; Μην αγχώνεσαι. Τσακωμοί μεταξύ των ζευγαριών πάντα συμβαίνουν και δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άσχημα. Αρκεί να επανορθώσεις με τον σωστό τρόπο σε περίπτωση που θεωρείς πως τελικά είχες άδικο.


#1. Περίμενε να σου φύγει εντελώς ο εκνευρισμός που ίσως νιώθεις ή οποιοδήποτε συναίσθημα σχετικό με τον τσακωμό σας. Μόλις νιώσεις εντελώς ήρεμη μπορείς να ξεκινήσεις την προσέγγιση. Κάποιες ώρες μακριά ο ένας από τον άλλον θα σας κάνει καλό και θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

#2. Πριν του μιλήσεις σκέψου καλά τι θεωρείς πως δεν πήγε καλά την ώρα του τσακωμού σας και δώσε τις σωστές ευθύνες. Έφταιγες εσύ ή μήπως και αυτός; Σκέψου καλά ακι στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί του.

#3. Το να ζητήσεις συγνώμη αν θεωρείς πως έφταιξες δεν είναι κακό πράγμα. Όπως επίσης δεν είναι κακό το να μην ζητήσεις συγνώμη αν θεωρείς πως δεν έκανες τίποτα κακό. Όπως και να χει όταν επικοινωνήσεις μαζί του πάρε τις δικές σου ευθύνες, μην τον κατηγορήσεις ευθέως για κάτι απλά συζήτησε μαζί του και πες του τι σε ενόχλησε.

#4. Μίλησε με τον σύντροφό σου και βρείτε ένα κοινό σύστημα στο οποίο θα ανατρέχετε κάθε φορά που υπάρχει ένταση μεταξύ σας. Καλό θα ήταν να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και να μαθαίνετε και εσύς αλλά και αυτός από τα λάθη σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια κοινή λύση και την επόμενη φορά που θα τσακωθείτε διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365