Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Τα 5 γυναικεία ονόματα που απεχθάνονται οι άντρες

Υπάρχουν και καλύτερα…

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Υπάρχουν ονόματα που σε άλλους κάνουν κλικ και άλλοι τα ακούνε και βγάζουν καντήλες.

Συμβαίνει και με τα αντρικά και με τα γυναικεία ονόματα.


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα γυναικεία ονόματα που δεν αρέσουν σε έναν άντρα; Κάνοντας ένα μικρό γκάλοπ μεταξύ των κυριών που βρήκαμε μπροστά μας, είδαμε ότι οι γνώμες τριίστανται.

Γι’ αυτό το ψάξαμε λίγο παραπάνω μπας και βρούμε μια λίγο πιο πειστική απάντηση. Και τη βρήκαμε. Σύμφωνα λοιπόν με το Queen.gr υπάρχουν 5 γυναικεία ονόματα τα οποία απεχθάνονται οι άντρες.

Ποια είναι αυτά; Βγάλτε χαρτί και μολύβι και κρατήστε σημειώσεις.

Γεωργία
Σοφία
Αντωνία
Βαρβάρα
Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365