Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

91 ετών από τη Βέροια, αψήφισε τον χιονιά – Είναι ο πρώτος άνω των 85, που εμβολιάστηκε στη χώρα

Είναι ο πρώτος ηλικιωμένος στη χώρα μας από τον γενικό πληθυσμό, που έλαβε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ο κύριος Χρήστος από τη Βέροια, ετών 91, αψήφισε το κρύο και τον χιονιά και βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Βέροιας. Είναι ο πρώτος ηλικιωμένος στη χώρα μας από τον γενικό πληθυσμό, που έλαβε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.


Άρχισαν σήμερα οι εμβολιασμοί στον γενικό πληθυσμό, σύμφωνα με τη β’ φάση του σχεδίου εμβολιασμών «Ελευθερία». Πρώτη ομάδα που εμβολιάζεται, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών είναι οι υπερήλικες συμπολίτες μας άνω των 85 ετών.


Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Υπουργείου Υγείας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365