Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Βρέθηκε χάρις το Aridaia365 το σκυλάκι το οποίο είχε χαθεί στην Σωσάνδρα Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του ιδιοκτήτη

Σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα για ένα σκυλάκι το οποίο είχε χαθεί από την Τ.Κ. Σωσάνδρας. Ο ιδιοκτήτης του ήρθε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του Aridaia365 Γιώργο Καραγιαννίδη και έγινε η ανάρτηση από μέρους μας. 


Μόνο λίγες ώρες μετά, το σκυλάκι εντοπίστηκε σε επιχείρηση λίγο έξω από το χωριό και ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος είχε δει την ανάρτηση του Aridaia365, ενημέρωσες τον ιδιοκτήτη του σκυλιού, ο οποίος πήγε το πήρε και πλέον η Μάγια βρίσκεται σπίτι της. 


Άμεση ήταν και η κινητοποίηση της φιλοζωικής Αριδαίας.


Δείτε την ανάρτηση του ιδιοκτήτη:


Η Μαγια βρεθηκε, σας ευχαριστω ολους για την πολιτιμη βοηθεια σας. Χαρη σε καποιους απο εσας, την ειδαν και με ειδοποιησαν! Και επιπλεον να ευχαριστησω τον Giorgos Karagiannidis , τον κυριο Κατσάνη, και τον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπιδά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365