Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ο Θωμάς Σεβαστιάδης από τα Γιαννιτσά, Αν. Υπεύθυνος ΜΑΚΙ στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ

Δελτίο Τύπου

Ένα χρόνο και λίγους μήνες μετά από την διεξαγωγή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, η τοποθέτησή μου ως Αναπληρωτή Υπευθύνου ΜΑΚΙ στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ αποτελεί για μένα μια πρόκληση, την οποία αποδέχθηκα με αίσθημα χαράς αλλά και υπευθυνότητας. 


Η  ενίσχυση του ρόλου της γενικής παιδείας και του γνωστικού επιπέδου των μαθητών, η ολοένα και επιτακτικότερη βελτίωση  του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού και η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών και προσβάσεων στην εκπαιδευτική κοινότητα για όλους τους μαθητές αποτελούν τον βασικό άξονα της ΜΑΚΙ. 


Τις ίδιες απόψεις και ανησυχίες συμμερίζεται και ο Πρόεδρος Παύλος Μαρινάκης τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τα βήματα προς το μέλλον ώστε η ΜΑΚΙ να γίνει ακόμα πιο ισχυρή.   

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365