Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Πολικό ψύχος και χιόνι σε πολλές περιοχές - Που χρειάζεται αλυσίδες

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα

Με ιδιαίτερη ένταση εμφανίστηκε η κακοκαιρία “Λέανδρος” στην Πέλλα.


Πολλές περιοχές είτε ορεινές, είτε πεδινές έχουν καλυφθεί με χιόνι, την εμφάνιση τους έκαναν ισχυροί άνεμοι, ενώ οι θερμοκρασίες αγγίζουν το -20 στο Καϊμακτσαλάν και το -10 σε πιο πεδινές περιοχές.


Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, οι μηχανισμοί της Περιφέρειας και των Δήμων είναι σε ετοιμότητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αλυσίδες χρειάζονται στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365