Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Θύελλα Σαρακηνών: Η κυβέρνηση έχει βρεί το τέλειο άλλοθι με την επιτροπή λοιμοξιολόγων

Ανακοίνωση

Έχουμε σαν χώρα τα καλύτερα επιδημιολογικά δεδομένα στην  Ευρώπη και την ίδια ώρα είμαστε το μόνο κράτος που δεν παίζουν επαγγελματικές κατηγορίες σε ποδόσφαιρο, μπασκετ, βολευ, χαντμπολ κλπ.


Η κυβέρνηση  έχει βρεί το τέλειο άλλοθι με την επιτροπή λοιμοξιολόγων(όταν την συμφέρει φυσικά),οι οποίοι σε πολλά κοινωνικοοικονομικά θέματα είναι εκτός τόπου και χρόνου όπως είναι και λογικό.


Διακυβεύεται πλέον η βιωσιμότητα πολλών κοινωνικών ομάδων ενώ η επιδεικτική αδιαφορία της πολιτείας  δείχνει πόσο ΔΕΝ υπολογίζουν τον αθλητισμό στην υπερχώρα μας.

Συγχαρητήρια!!

1 σχόλιο:

  1. Σωστά τα λέτε αυτοί δεν καταλαβενουν τίποτα είναι στην κοσμαρατους τουλάχιστον αν είχαν λίγοι τσίπα για να μην πω τίποτε άλλο ας μην ξεκινούσε ούτε η δεύτερη κατηγορία. Όσο για την συμπαράσταση με Λόγια των άλλων ομάδων είναι απλά μόνο λόγια το καλύτερο θα ήταν να μην ξεκινούσε καμία κατηγορία γιατί το καλοκαίρι όταν είπε ο Αυγενακης για αναδιάρθρωση πηδηξαν οι τής S/L1 να μη ξεχνιόμαστε διότι η πίτα θα είχε μικρότερα κομμάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365