Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Αριδαία ΦΩΤΟ: Αναστάτωση για απίθανο λόγο στο κέντρο της πόλης

Δείτε τις φωτό
Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αριδαία, πλησίον της κεντρικής πλατείας.


Συγκεκριμένα μεγάλος καπνός έβγαινε από ένα σημείο κοντά στην κεντρική πλατεία, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να καλέσουν την Πυροσβεστική.


Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο καπνός προερχόταν από γλάστρα, στην οποία κάποιος είχε ρίξει τσιγάρο ή κάποιο άλλο εύφλεκτο υλικό.

Όπως ήταν φυσικό ή Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αριδαίας επιλήφθηκε του θέματος και μέσα σε λίγα λεπτά το περιστατικό έλαβε τέλος.


Δείτε τις φωτό:




2 σχόλια:

  1. καπνιστής εν μέσω κορονοιού ? εφοπλιστής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι δυνατόν τόσο υπερευαίσθητοι πολίτες τα σκουπίδια δεν τα κοιτάμε στους δρόμους ο καπνός του τσιγάρου τους πείραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365